Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulaulaula333

znacie inne podobne do tego fora?

Polecane posty

Nie strzelam.. po za tym nie lubię zagadek.. i jestem introwertykiem.. więc mam problemy z takimi rzeczami.. :)

po wygladzie latwo poznac :classic_cool: , no ale jak juz mowilam, miescisz sie w moim przedziale "polowowym" :)

Nie mam nastroju do mieszczenia się w jakimkolwiek przedziale.. :) Bez urazy.. { Miłość ma zęby, którymi kąsa, a rany nigdy się nie zabliźniają. Żadne słowo ani kombinacja słów nie zdoła zasklepić tych miłosnych ugryzień. } *Stephen King* Ech... ;)

miescisz sie juz w tym 37 - 43 :D ale moge ci z niego wyciagnac nie ma sprawy .... to ja powinnam byc marudna- bo spiaca :)

Słucham radia... jakiś debil zabił córkę a potem siebie ... syna oszczędził.. Brak słów... :o

w moim miasteczku w zeszla sobote byl napad rabunkowy w dosc popularnym i uczeszczanym sklepie, zginelo 5 osob - same kobiety :(

ja sobie nawet nie umiem wyobrazic, wychodzisz rano w sobote na zakupy i nigdy nie wracasz.... bo jakiemus debilowi braklo na "dzialke" :(

No wiesz... samochód cię może potrącić itd, itp.. nigdy nie wiadomo czy wrócisz do domu... a w domu sąsiad może gazu nie zakręcić.. bo się akurat schlał.. itd, itp.. wiele jest możliwości skrócenia beznadziejnego życia. ;) (oczywiście piszę za siebie).

No dobra.. ale sąsiadów masz, facetów ? Zawsze, któryś może się okazać piromanem. :P

chyba jednego :) ale jeszcze go nie widzialam ( wprowadzil sie jakies 6 miesiecy temu) , wiec moze faktycznie cos majstruje :D

No dobra... wypiłem dwie kawy.. humor niezmienny mimio że się zaśmiałem parę razy.. idę sie ogolić i cos zjeść.. 🖐️ Dzięki za rozmowe.. śpij i śnij.. co tam chcesz.

dobrej kawy, znosnej pracy , wprostproporcjonalnego wzrostu nastroju w stosunku do uplywu czasu 🌼 do nastepnego razu