Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko deszcz

próbuje wejśc w jakieś towarzystwo nie udaje mi się to

Polecane posty

Gość tylko deszcz

za każdym razem dlaczego ?

Gość załóż swoje
:)

ja cie zapraszam do mojego tez jestem samotna wsrod tlumu

Gość tyko deszcz
ale czy wy tez tak macie ?

Gość Milica nump
Moja jedna znajoma cudem weszla w moje towarzystwo. Tak nas wszytskich zwojowala, ze ciagle chcielismy z nia gdzies wychodzic, zapraszac na imprezy. Wtajemniczalismy ja w nasze sprawy. Byla tego warta, jest swietna osoba. Gdyby to byla inna osoba byc moze bysmy jej tak nie wkrecili, ale ona ma tak wesole usposobienie, glowe pelna pomyslow i jest zywym srebrem, ze po prostu bez niej bylo bardzo pusto. Teraz ja sobie wyjechalam za praca i ja mam ten sam kloopot. Jedna kolezanke to mama, ale zeby wejsc w jakas grupe to porazka. Ja nie mam drogiego auta czy drogich markowych ciuchow. Zreszta nawet jakbym miala zawsze bede inna bo jestem z innego kraju.Takie juz zycie. Dobrze , ze juz doroslam i nie czuje wielkiej potrzeby by byc w jakiejs ,,paczce,,

mam podobnie jedynych przyjaciol mam tutaj w internecie to moje towarzystwo na gg nba kafeterii czy innych stronach internetowych nie chce wiecej bo juz wyroslam z tego by szukac przyjaciol jak ich nie ma to ich nie ma trzeba sie z tym pogodzic

Gość tylko deszcz
moze to juz powinam się pogodzić tylko ze ja uwazam ze niektórzy ludzie maja pecha zeby wejsc w jakieś towarzystwo nie mogę tego zrozumieć i czesto się nad tym zastanawiam bo to jest strasznie niesprawiedliwe

mialam tak raz ze weszlam do towarzystwa w ktorym nikt nie lubil jednej osoby ja tam do niej nic nie mialam ale jak oni sie z niej wysmiewali to ja tez teraz zaluje i powiem tak: wole tutaj poznac ludzi niz robic komus przykrosc teraz ta osoba jest ze mna na czesc troche ja poznalam i stwierdzilam ze jest oki

Gość tylko deszcz
ale jakos była zle ubrana czy zle się zachowywała dlaczego jej nie zaakceptowaliscie ? a ona o tym wie powiedzias jej pozniej

wszyscy gadali ze sie sprzedaje zal mi jej bylo bo wiedzialam ze to nieprawda

Gość Ju...
:D Możesz spróbować wejść w TWA na tym forum.:P A dlaczego nie możesz? Bo Cię ludzie nie wpuszczają, albo sama nie chcesz.:P

Gość wystarczy zmienić
image, coś zagrać i się nagle wszystko otwiera. :p przy okazji można odnaleźć swoją pasję.