Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malena...

SEX z hindusem...

Polecane posty

Gość Malena...

Znam go już ponad dwa lata, a dopiero kilka dni temu kochaliśmy sie pierwszy raz. Wiele razy słyszałam wiele niepochlebnych opinii na temat hindusów, ale byłam naprawdę pozytywnie zaskoczona. A facet - super ciacho z niezwykłą fantazją w łóżku. Rewelacja.

Gość mają mają
fantazję:p :)pozdro!

Gość Potwierdzam..
są świetni i nie zawsze słabo obdarzeni

Gość ohmygod
Wspolczuje Ci kobieto..skoro juz nie mialas sie komu oddac jak ciapatemu a teraz jeszcze sie z tym obnosisz..Fuuuujjjjjj,obrzydlosc mnie bierze na takie wenery.

Gość Potwierdzam..
A ty co, bidak, co pracuje w Angli na zmywaku, bo tam mówi się tak na hindusów. Zauważ, że ci z nich, co pracują w Polsce raczej nie pracują na zmywaku, tylko mają swoje firmy. A ty co... zazdrościsz???

Gość nabita na dzidę
Po lekturze książki "Życie seksualne dzikich" też miałam takie fantazje żeby z hindusem albo z aborygenem... :P .

Gość O takraczej nie zmywają garów
Oni w Polsce raczej garów nie zmywają jak polacy w Angli. Obok mojej firmy jest hurtownia z tkaninami. Właściciel - hindus, żona polka. Firma wielka, żyją jak królowie. Właściwie to trochę jej zazdroszczę, nie tylko ja, wszystkie dziewczyny z mojego biura. On niezwykle szarmancki i przystojny, a ona jeździ Mercedesem SLK 200. Chyba lepszy taki 'ciapaty' niż nieporadny 'polaczek' spod budki z piwem, zazdrośnik ze swoimi rasistowskimi poglądami.

Gość ciapaty to ciapaty
czy biznesmen, czy pomywacz. Są przecież i biali bogacze, jeżeli już o pieniądze chodzi.

Nie on ale jego żona -polka.

Gość z rasistami nie ma co dyskutow
ać nosa nie wyściubili za swoje podwórko! nie znają świata, i myślą, że są lepsi od innych!

Gość ohmygod
A coz to mercedes,po pol roku pracy w Angli tez mnie bylo na takiego stac,swoja droga to te polki strasznie durne sa w tej Anglii,choc pewnie ameryki tutaj nie odkrylem).Nie wiem jak inni ale ja nie znam zwiazku polki z ciapatym czy innym brudasem dluzej niz dwa lata.Wczesniej czy pozniej kazda glupia i naiwna pipa dostanie kopa w dupe..O kolorowego bolca i kase im tylko chodzi a nie o prawdziwy zwiazek

Gość ohmygod
Z rasistami nie ma co gadac...smieszny jestes czlowieku,nie wiem czy wiesz co mysla o bialych ciapaci czy murzyni????Biedny czlowieku zdejmij rozowe okulary z nochala

>>> ohmygod - przez pół roku na zmywaku nie zarobisz 200.000 zł , chyba że będziesz pracował non stop w dodatku bez jedzenia. Z tego co wiem oni są szczęśliwym małżeństwem ponad 10 lat, a ich firma istnieje już prawie 9 lat. Niestety prostakom i rasistom nie wejdą do głowy żadne argumenty.

Gość ohmygod
Nigdy nigdy kobieto nie pracowalem na zmywaku,pracuje w UK w biurze,nie wiem czemu ci sie Anglia kojarzy tylko z garami i zmywakiem??Czyzby niespelniony angielski sen?

Nie potrzebuję wyjeżdżać do Angli aby się dowartościować. Pracuję i świetnie zarabiam w Polsce. Do Londynu jeżdże od czasu do czasu na weekend do znajomych i czasami po prostu wstydzę się że jestem polką, kiedy widzę jak zachowują się tam nasi rodzacy. Wstyd i hańba.

Uważam, że do Angli wyjeżdżają nieudacznicy, którzy do niczego nie umieli dojść w Polsce.

Gość Magda........
Też tak uważam, ci co sobie radzą zostają w kraju.

Gość bogatyojciec
jak ktoś jest łebski to wszędzie zarobi dużą kasę a co do hindusow to statystycznie mają mniejsze siurki niż biali nie wspominając o czarnych

Gość Kapiszonn
Nie ma to jak siniak z hivem

Gość ohmygod
Totalna bzdura o tym ze nieudacznicy wyjezdzaja..Przeczytalyscie gdzies takie stwierdzenie i powtarzacie bez zastanowienia.Prawda jest taka ze wyjezdzaja odwazni i samodzielni,ludzie ktorzy maja dosyc syfu w Polsce.Zostaja tacy co sie boja daleko jechac bo w razie czego mamusia nie pomoze.

To właśnie ci co wyjechali, tak się pocieszają, że są tacy świetni, bo znaleźli pracę w Angli. Ale gdyby była to prawda, to zarabialiby świetnie w Polsce,a nie egzystowali na minimalnej stawce w Angli. Nigdy nie zarobisz tyle samo ile anglik, zawsze minimum. No ale jak się wyjedzie z jakiejś wioski w Polsce do Angli to się wydaje jednemu z dugim, że 'złapali Pana Boga za nogi', a oni są po prostu wykorzystywani, jako tania siła robocza. Wiem, bo sama pracuję jako pośrednik pracy - head hunter i niejednego takiego 'samodzielnego' wysłałam tam do pracy.

Gość Zgadzam się...-
Zgadzam się z przedmówczynią, ale przyznacie, że odbiegliście trochę od tematu. Miałam kiedyś chłopaka hindusa i on naprawę był świetny w łóżku, miał fantazję, której często facetom brakuje.Poza tym zachowywał się w łóżku tak, że czulam się naprawdę ważna, ja i moje zadowolenie. Wiem doskonale, że zaraz znowu napadną na nas rasiści, ale cóż, na tym forum to norma.

Gość Natalka 1984
Czy to rasizm czy zazdrość? Przez rok mieszkałam w Indiach i poznałam wielu wspaniałych ludzi.Szczerze mówiąc to nigdy i w niczym im nie dorównacie.Zakompleksione polskie chłopy...

a ja tutaj gdzie mieszkam...pln.ameryka..czesto z hindusami sie spotykam i pracuje....rozni sa,jak w kazdym spoleczenstwie,kazdej rasie.....ale prawde miac,nie lubia nas bialych tak jak inni kolorowi,bardziej sie podciagaja we wszystkim do czarnych.... i to juz jest smutne bo czarni nimi jeszcze bardziej gardza niz bialymi...wiecie dlaczego azjaci jezdza minimum audi albo wv???? bo to jest pokazanie calemu swiatu ze.....TO JA!MAM W CHOOJ KASY! a mozna przeciez kupic niezawodny japonski samochod..... to samo sie tyczy hindusow i czarych.....szczyt marzen to mercedes sportowy i blondyna obok..... z drugiej strony hinduski sa zabijane przez ojcow i braci bo ubrala miniowe i poszla na party z bialym....i kto tu jest rasista????? a mowiac ze polacy sa do doopy....moze,ale z pewnoscia nie wszyscy...ale z to moja zona ma biala tesciowa....a wy piekne panie poznalyscie juz swoje tesciowe????? to one rzadza w domu i mowia kogo zajebac akogo nie......tylko dlatego ze mialy tez kiedys taka tesciowa......i te zapachy w domu!

natalka....mam nadzieje ze im nie dorownamy!....u nas nawet na wsi sie nie sra do rowu kolo domu! na dodatek to jedyne chyba panstwo na swiecie ktore ma plagi!!! jestescie poprostu zauroczone innoscia,innymi zwyczajami bo niestety bigos i golonka juz wam zbrzydla,teraz to taka moda....

Gość heimer
swiata nie znaja, wiesz jak powie na forum ze zlatal ja hindus czy bambus to jest o czym gadac- przeciez nie bedzie pisac ze przespala sie z polakiem- zalosne, nie ??

Gość xXxSylwuSxXx
Jestem Z Hindusem 3miesice ale znam go prawie 2 lata. Wczoraj mnie zapytal czy go Kocham powiedzialam mu ze bardzo mi na nim zalezy i jest 1moja miloscia w moim zyciu. Odpowiedzial mi ze on zrobi dla mnie wszystko. Chce nawed wypszec sie swojej Religi i wrucic zemna Do polski. Pomuzcie mi co ja mam robic czy to oby nie za szybko powiedzial takie slowa...?? czy te Slowa moga cos oznaczac..?? ?? ?? Bardzo go Kocham i nie chciala bym go stracic. HELP !!!!