Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malena...

SEX z hindusem...

Polecane posty

Gość hirijana
only ask me you my hasbend?yes yes yes aloviu

Gość hirijana
sorry I student!Poland

Gość gość
Ja tez chodzilam z INDUSEM codziennie....na spacery.....tak mial na imie moj PIESEK.......KRETYNKO

Gość gość
Z hindusem o losie oni sa obrzydliwiiiiii

Gość the_observer
Zarówno ja jak i moja kobieta w przeszłości mieliśmy wielu partnerów seksualnych. I wcale nas to nie boli. Ale gdybym dowiedział się że spała z ciapatym... tego raczej bym nie był w stanie zaakceptować. Z racji zawodu, mało jest miejsc na świecie w których jeszcze nie byłem (informacja dla tych którzy zechcą mnie zaraz nazwać rasistą który nie wystawił nosa poza Polskę), ale ciapaci to dla mnie najgorsza rasa. Fałszywcy (nie spotkałem wyjątku) i brudasy. Od wielu lat pracuję zagranicą i często słuchałem opinii o Polkach (również tych w Anglii). Choć nie jest miło tego słuchać, ciężko nie przyznać racji. Przeciętny rodowity Anglik nie jest rasistą, ale gdyby się dowiedział że jego córka sypia z ciapatym (choćby nawet bardzo bogatym), szczęśliwy by nie był.

Gość gość
The observer masz racje w 1000% tez widzialam kawal swiata i INDIE TAKZE.Takiego syfu nie ma nigdzie!!!!!!Kto to widzial to rozumie a nasze polskie dziewczyny w rankingu glupoty i puszczania sie z hindusami sa na pierwszym miejscu.Nie obrazajac nikogo wyprzedzily Rosjanki.

Gość Hirjana
Odpowiedz do goscia :powinnas napisac KRETYNIE!!!!TO MESKIE imie KRETYNKO!!!!!!!!!HAHAHA

Gość Hirjana
Nie zapomnij Indusowi zalozyc turban jak bedziesz z nim szla na spacer!!!!!!!!

Gość gość
dziwne!!!!nie ma dyskutantow?

Gość Beniaaaa
Naprawde niektore Wasze komentarze to az zal czytac, wlasciwie wyzywajac kogos chyba same/i macie wielki problem z soba.DOWARTOSCUJ SIE JEDNA/EN Z DRUGA/IM ZE JESTES WIELKA/I I LEPSZA/Y BO BIALA!!!

Gość gość
sex z hindusem bleeeeee nie dziekujae nawet pod grozba kary , oni sa obrzydliwi

Gość Gosciu 500
jestem wielka jestem biala moj facet jest wielki jest bialy nie brudny maly ciapasek w zakrotkich spodniach zaduzych butach z kilogramem zelu na brudnych wlosach po oleju koloryzujacym j e s t e s m y w i e l c y b o b i a l i!!!!!!!!!i pocalujcie nas w d*pe ciapaski

Gość Gosciu 500
Chryste Panie widzisz i nie zabijasz:pisac nie umie,ortografii nigdy nie zdazyla sie nauczyc,zapomniala o tabliczce mnozenia nie mowiac o geografii bo pewnie pomysli ze mozna ja ugotowac i zezrec a wszystkie rozumy pozjadala i jedzie po Polakach bo zlapal ja ciapasek.Pies juz tego nie chcial dymac a teraz w d***e sie przewrocilo a pewnie Starym truje ze to Europejczyk bo w przeciwnym wypadku pewnie Ojciec za Widly by zlapal.

Gość gość
Polki widać lubią serek spod laski śmierdzące skarpety i przepocone pachy, bo u ludzi o gównianym kolorze twarzy to norma. Zafundujmy im wyjazd na wyspę bez powrotu razem z ich ukochanymi smrodami. Powtarzam bez powrotu! Bo zawsze jak lał po twarzy to była ucieczka do mamusi.

Gość Hanna1234
Do wojownik, mieszkam w UK od wielu, wielu lat I nigdy nie widzialam Angielki z Hindusem.Polki tluka sie z tym smrodem na orawo I lewo.Cos strasznego.Wstydze sie, przyznawac, ze jestem z Polski, poniewaz oni uwazaja Polki za d****i.

Gość Hanna1234
Pamietam wizyte w ambasadzie, dwie kolejki, cyganie po prawj I Polski w rozwych bluzkach z dziecmi we wszystkich kolorach teczy ( wiekszosc tatus Hindus - widac z kilometra) .Tylko kilka stalo z bialymi dziecmi na rekach.Masakra, moglyby zabrac tych swoich smierdzieli wyprowadzic sie z nimi do Indii I nigdy wiecej nie wracac do Europy.Nigdy nie zrozumiem jak kobieta moze dotkac Hindusa, Turka, Pakistanczyka czy tym podobnego. Wcae sie nie dziwie polskim facetom , ze brzydza sie naszych Polek , krore so lub byly z Hindusami.

Gość merejann
witam co wy gadacie!!!bawią mnie glupie komentarze ludzi którzy nic nie wiedzą o hindusach a gadaja sama mam chlopaka hindusa i jest wspaniały życie by za mnie oddał a jego szef jest w polsce 25 lat i ma zone polke juz 10 lat i cały czas tą samą ostatnio byłam tam w gościach i wiecie z jakim szacunkiem on sie do niej odzywa!!!!!pomaga jej w domu pracuje legalnie i tworza super zwiazek nie pije nie chodzi po knajpach z kolegami itp dom praca i czas z zona!!!!wiec jak nie znacie to nie wypowiadajcie sie o kimś!!!!!

Gość crazy1712
Ja powiem tylko tyle, nie spotkalam sie z polakiew ktory by byl tak dobry w lozku jak hindus...sex z hindusem to cos wspanialego, z***biscie caluja, fantazja w lozku, jak bym mogla to z lozka bym go nie wypuscila, POLECAM...WARTO

Gość gość
heh marne prowo, takie teksty tylko do pudtyxh głupich pip albo gimbusów :P

Gość gość
no ok, ja tam cienie oceniem, może potem będziecie ze sobą chodzic, tylko ze takim może odibic i jak cie kiedyś jebnie za nic to zapomnisz jak się nazywasz.oni tacy sa, a pozatym jak tacy przyszłościowy to jedz do Indii i sobie jakiegoś weź, w pięknym kraju będziesz mieskac, i może będziesz mieć nawet wode w kranie a nie wstudni 50 km od domu :p

Gość crazy1712
Ci co pisza "brudasy", "smierdziele" itd. poprostu nie znaja tych ludzi dobrze, rasisci i tyle,a k***a polacy to takie idealy chodzace? jedni sie umyja raz w tygodniu i z*********ja w jednych skarpetach tydzien,k***a nie wypowiadajcie sie jak h**a wiecie.....to sa bardzo dobrzy ludzie i odp********e sie od nich raz na zawsze

Gość gość
Fakt nikt nie jest idealny. I Polacy to brudasi i ciapaki też, jak to ludzie.Ale jednak jeśli by statystycznie to objąć to sądzę że jednak w Polsce sprawa higiena stoi nieco na lepszym poziomie niż w Inidiach gdzie ludzie myją się w ściekach rzeki itp.I tak kulturowo u nas szacunek do kobiety jest wpojony na dobrym poziomie.A tam co zabijają córki.Przyzwolenie na g***ty grupowe.No a potem taki ciapek schodzi z d**y osiołka czy innego futrzaka.Pół roku w uk ogarnia się jakoś i przywdziewa maskę wielkiego światowca,szpanera.A tak naprawdę to zwykły wieśniak. No nikt nie broni Polkom wiązać się z ciapatym ale wiążą się z tym konsekwencje.Wiadomo za jakie was wtedy uważają. Dodatkowo Angielki nigdy nie chciały by ciemnego za męża itp.Więc o czymś to świadczy. To dla nich jak cygan w Polsce.Bo to ta sama rasa cygan i hindus to jeden karabin.Nikt nikomu nic nie broni.Ale wiadomo wiąże się to z pewnymi konsekwencjami,postrzeganiem.Więc nie wiem czy warto.Mam nadzieję że w Polsce nie będzie tak jak w Anglii.Bo nasza Słowiańska rasa całkiem wyginie.

Gość atisitas
"Każdy daje to co ma w środku: jeżeli kwiaty, to zarzuca innych kwiatami, a jeżeli ma tylko brud to zarzuca innych brudem" Skąd tyle agresji, ludzie??? Jak nie wiecie nic na temat to po co wtracacie się w wątek? Faceci w każdym kraju są zazdrośni gdy chodzi o obcokrajowców, to jest naturalny instynkt podstawą którego jest lęk. A lęk powoduje agresję. Panowie(nie mówię Polacy bo tylko część nacji myśli tak jak myślą tu niektórzy Panowie, którzy raczej nie byli w związku z Hindusami i nie uprawiali z nimi seksu-chyba że ktoś coś nie powiedział ;) wtedy proszę o poprawkę)wiecie czym się różnicie od Hindusów(i też myślę że nie wszyscy są tacy sami)? Podejściem do kobiety. Tyle szacunku ile oni mają do swoich partnerek mają tylko niektórzy Polacy! I na szczęście znam takich Polaków (to są prawdziwi Polscy Mężczyźni!). Obok takiego mężczyzny czujesz się kobietą, czujesz się bezpiecznie. I ten kto mówi że tylko mało ambitne kobiety wiążą się z obcokrajowcami to powiem o sobie krótko: mam 28 lat, jestem naukowcem, wykładowcą i tłumaczem i mam narzeczonego z Indii. Jestem szczęśliwa i mam to gdzieś że ktoś pomyśli o mnie źle. Seks, wspólne chwile z nim są wspaniałe. A tym osobom które siedzą przy komputerze i lażą po forach które ich nie dotyczą radzę zająć się własnym życiem prywatnym.

Gość dziewczynna
muszę śmiało stwierdzić, że w łóżku z hindusem szału nie było, fakt faktem przystojny jak nie wiem tylko szkoda, że taki niski, sex nie należał do super ekscytujących mimo tego, że chojnie obdarzony, musiałam jemu mówić co ma robić bo sam nie wiedział, w mieszkaniu lampka w kolorze czerwonym, a ja na to, że tak jak w b.....lu, a on night cluby sa fajne to mówi samo za siebie, nie polecam tej nacji, owszem wykształceni, ale mogę śmiało stwierdzić, tak jak już ktoś wyżej napisał bardzo fałszywi i zachłanni.

Gość gość
Masz ochotę na wirtualną zabawę. Jestem Martyna z http://sextelefon.top/ Powiem wprost, czekam na twojego k****a. Wejdź w moją piździoszkę i przekonaj się jak to jest, zadzwoń, czekam maleńki, wejdź we mnie, chcę ostro jęczeć, tylko dla Ciebie,

Gość Czy Polacy są rasistami
Dnia 12.02.2008 o 17:18, Gość ohmygod napisał:

Wspolczuje Ci kobieto..skoro juz nie mialas sie komu oddac jak ciapatemu a teraz jeszcze sie z tym obnosisz..Fuuuujjjjjj,obrzydlosc mnie bierze na takie wenery.

Posłuchaj prostaku rasisto kobieta nie oddaje się a mężczyzna jej nie bierze bo kobieta to nie przedmiot, kobieta i mężczyzna uprawiają sex naprawdę tego nie wiedziałeś, a PiS mówi ze wychowanie seksualne w szkole nie jest potrzebne, mamy tu przykład że jednak jest

Gość Madzia

Hej ja poszłam do luzka z hiszpanem mój facet zaprosił go trochę wódki i stało się to ja z moim facetem i hiszpanem było zajebiscie był do rana u nas poszłam na całość Hiszpan mówił że półki Sa zajebiste w luzku nie żałuję tego że dałam mu dupy dosłownie