Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Balbex

Striptiz na walentynki

Polecane posty

Hejka. Czy któraś z Was ma zamiar zrobić striptiz na walentynki dla swojej drugiej połówki ? Bo mnie to po głowie chodzi ale jeszcze nigdy nie robiłam i nie wiem jak się do tego zabrać .. Na dodatek mieszkamy osobno, więc nie mogę go zaskoczyć jak przyjdzie do domu .. Niech mi ktoś coś podpowie, błagam :)

też o tym myślałam ale nie mam narazie warunków... muszę poczekać na dogodniejszy moment :(

Gość gość
A w Halloween pewnie robicie lampiony z dyni?:o

my mieliśmy jechać w górki w weekend po walentynkach i tam coś wykombinowac, ale ekipa nas wkurzyła i zostajemy. będziemy mieć u niego chatkę wolną, i coś będę musiała wymyślec zeby fajnie wyszło... na gwiadkę dostał ode mnie koszulę... wyszłam w niej z łazienki a pod nią nic... ale mu szczena opadła...:D

dobrze ze jest ten dzien bo inczej by się nigdy nie rozebrały :O biedni ci faceci ;)

oj matko ależ wy musicie zawsze dogryźć. To ja współczuję waszym facetom, jeśli wy tylko po bożemu pod kołdre i lulu. Cóż złego w zmysłowym ruchu ciała przed oczami mężczyzny ? Wydaje mi się, że na pewno każdemu spodoba się taki taniec. Chcę tylko dowiedzieć się czy któraś już wykonywała taki taniec i czy ma jakąś dobrą rade ?:)

sama powiedziałas że my pod kołdrę i lulu wiec czemu namolnie pytasz o rade? to jest niekonsekwentne moja droga :O

ja mam teraz dla niego koszulę i właśnie myślałam żeby ją wykorzystać do tego celu :) Gorzej jeśli nie będzie pasować i trzeba będzie ją wymienić :D

Walentynki....jedyny dzień w roku w którym się szuka pomysłu na bzykanie :P....bo do końca roku to już celibat u niektórych :classic_cool: I tak do następnych \"Walewtyłek\" :P :P

pod kołdrę to właśnie takie osoby jak Ty, jednak dzięki Bogu nie wszyscy są tacy.

Gość gość
\'To ja współczuję waszym facetom, jeśli wy tylko po bożemu pod kołdre i lulu.\'....czemuż to nadinterpretujesz?

Gość ambra
o, to fajny pomysł jest.