Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DiDi 7

Kosmetyki Clarins paris

Polecane posty

Czy znacie tą marke?Przez przypadek dostałam próbkę podkładu.Jest EKSTRA! Tylko nigdzie w sklepei nie moge spotkac sie z ta firmą.Czy drogie sa kosmetyki tej marki? Używała któras z Was podkładu tej firmy?

Gość tylko ze...
podklady maja rewelacyjen, kolorowke ogolnie niezla, natomiast kosmetyki pielegnacyjne beznadziejen, robione na przestarzalych recepturach, moze 40 lat temu to byla rewelacja, ale teraz - smiech na sali. uzywaja sporo olejkow naturalnych ktore maja wlasciwosci podrazniajace skore (np. kamfora, lawenda ...).

Gość jdksal;jdkqas
też trafiłam na próbkę i naprawdę rewelacja. Tez jestem na kupnie

Gość we francji
sa dosc drogie, kupuje sie je chyba w sephorze i na lotniskach

Kosmetyki Clarins są dostępne w sklepie internetowym www.sensido4u.pl w dziale 4sense, zakładka "kosmetyki". Ostatnio trafiłam na ten sklep i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona. Kupiłam zestaw odmładzający po 30. razem z kosmetyczką, za 200zł - a ten sam zestaw w Sephora kosztował 370zł ! Spokojnie mogę polecić ten sklep i kosmetyki wszystkim. Pozdrawiam

Gość gość
Polecam, sama stosuje od roku.... Cenowo tanie nie sa Ale warto zainwestowac.Ja jestem juz po 30 wiec o kase sie nie musze martwic, stac mnie :) Jesli Regularnie Uzywam to Widac efekt...