Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nieboska.

A gdzie wasza kreatywność?

Polecane posty

do tych którzy zarzucają forum pierdolętykami walęwtynkami! kto jak nie ty będzie na tyle dobrze znał twoją drugą połowke żeby dobrze trafić z walęwtynkowym niespodziewajskiem? ludzie w sieci? gdzie wasze pomysły? kreatywnosc? jesteście na tyle próżni, ze musicie pytać nieznajomych ludzi o to co kupić WASZEJ połówce? niektórym to się już w dópach poprzewracalo :o slodko mordujac, pozdrawiam :P

Następny debilny topik o powalnym komercyjnym święcie..

Gość
o, to jest już nas dwie kreatywne :p ja też nic nie kupuję w ramach buntu

paris zdarza sie i tak ;) nie obchodze i juz ale wkurwiaja mnie te setne topiki o prrezecie dla chlopaka./babci/dziewczyny i psa :o

--> nieboska. Nie ma tu praktycznie moich topików.. te co są owszem są debilne ale w zupełnie inny sposób.

moj jest ANTY :D a to jest różnica ;) nie licząc waszych jakże odmóżdżonych topikow na pomaranczowo :P

ja kupie sobie tabliczke czekolady z chilli i zjem ją sama nie dzieląc się z nikim reklama mnie zachęciła

do walentynek mam stosunek wzajemny - ja nie obchodze ich, a one nie obchodza mnie :P jesli chodzi o swieto milosci, to uznaje tylko nasze rodzime swieto letniego przesilenia, 23 czerwca.

Gość
ja mam drugą zmianę :D będę obsługiwać szczęśliwych zakochanych nieświadomych :)

do walentynek mam stosunek wzajemny } A ja w walentynki nie miewam stosunków.

biednyś ty myrevinie } Sugerujesz że jak bym był bogaty to by się to zmieniło ? :o --> pijawka Właśnie..

chyba śnięto :o nie obchodze, nie lubie i stad topik bo kurfa ilez można :o

[Sugerujesz że jak bym był bogaty to by się to zmieniło ? nic nie sugeruje chociaz......... może wtedy pijawka by na ciebie poleciała :P:P:P

Kafe zawsze wprawi mnie we wspaniały nastrój... :o --> anyżówka * Nie wiem czego mi współczujesz więc ci nie podziekuję

dzizas jakis ty zawsze zmierzły jest i marudny jak stara baba budująca babki z piasku nad morzem :o chlopie! :o

Myrevin - stwierdzenie, ze sie nie miewa stosunkow kiedykolwiek zawsze brzmi jakos smutno, stad wyrazy wspolczucia. chyba, ze chodzilo o bardziej przenosne stosunki - nie wiem, w takim razie ta gra slowna byla dla mnie niejasna :classic_cool:

caly jego umysl jego niejasny :P moglby go ktos w koncu mocno i dobrze ruchnąc moze by się uśmiechnął :P

-- > anyżówka * Faktycznie nie zrozumiałaś.. nie pamiętam co to takiego ten stosunek.... więc nie musisz mi współczuć.. :P