Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nieboska.

A gdzie wasza kreatywność?

Polecane posty

hehe:D Wtrące coś do \"kobieta z kobieta zeszmacić się nie może\" a skąd wiesz? :D

Ej ja się wam muszę do czegoś przyznać :D Obciągam fifti centowi jak nie patrzy :D

gdzie ty byłaś kiedy chciałaś ? powinnaś być u mnie

sama jestes stara...:)myslisz że jak założysz siatkę z biedronki na głowe to będziesz piękna :D żartuje :P

fifirifi fiftiego ma długość prezydenta i premiera postawionych na sobie :D podzieliłybyśmy się:D

nie nosze siatek bo to nieekologiczne! noszę wszystko w skarpetkach, poręczniej :D:P

a ja w staniku :)kupuje taki stanik rozmiar DD i spokojnie mogę skoczyć do biedronki i mam gdzie pakować pomarańcze :D

Nieeee ....Tak ...nie ...pomocy....cicho siedź bo cię strawie ...no dobraaa :)

Ej no ja tez mam prawo czasem nie używać mózgu...przeciążę baterie jak będę cały czas tą myślącą :)

bo znalam ciiii inna teraz taka fifarafa do przodu jesteś :P oddaj ciiiiiiii!!!!!!

Gość Zuzia1234
wiesz, Nieboska, tak na serio serio to wyzej cenilam Twoj intelekt. Sama sie teraz sobie dziwie, zwlaszcza teraz, kiedy widze, iz taka glupiutka prowokacyjka sklonila Cie do chamstwa.... Co do energii jadrowej - za moment bedzie to przeszlosc. Pozdrawiam wszystkich :) Zuzia-nie Zuzia

och joke przeciez:D ja sie odmóżdżam wlasnie, za 20 minut koncze szychta:D

Zuzka :) Każdemu ma prawo czasem odwalić ...mi też :D i nieboskiej tez :)

moj intelekt? :D:D cenic to możesz fujare swojego fuckboya :o bo mnie tu wczesnniej nie widzialaś :o:P

ciiiiiii ja jestem odmóżdżona od rana:o snuje sie korytarzami i na palarni siedze bo gdyby nie zuzka nie mialabym siły wypić herbaty :P

Gość Zuzia1234
nie penis mojego meza jest tu przedmiotem dyskusji. Nazwanie kogos - a zwlaszcza realnej Zuzki GIMgownem (i to bez wzgledu na jej poglady) jest wybacz ale zenujace po prostu. Nie mam Ci co wybaczac ("jestem chamka") bo to Twoja sprawa - jest mi glupio bo sie pomylilam w Twojej ocenie. I najwyrazniej sie szczycisz swym chamstwem - tez Twoja sprawa. A na kaffe co i rusz sie napotykam na Twoje wypowiedzi, neistety.

A tam...ja jestem odmóżdżona dżona przeważnie w nocy tak około 2 :D

dobra dziecko nie chce mi sie ostatnich minut w pracy spędzac na toczeniu sie z gimgównem w szambie, dlatego wypie🖐️rdalaj stont jak ci sie cos nie podoba!:o

Gość Zuzia1234
rownei dobrze Ty sie mozesz stad wyniesc, neiprawdaz? Ja sie nigdzie nei wybieram, chetnie poobserwuje patologie :)