Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

akcja nie gwałć mnie - co myślicie o plakatach?

Polecane posty

-->frrr Generalizując.. dziś dla mnie cięzko odróżnić 14 latkę od 20 paro latki nawet. Co do tematu... nie wiem.. co o tym myśleć.. gwałciciela to nie zniechęci..tak myślę...

czesc neurosa 🌼 te plakaty sa przerysowane, ale taki chyba jest zamysl. one pokazuja swiat wykrzywiony , a taki swiat jest swiatem, w ktorym dorosly mezczyzna tlumaczy sie, ze dziewczynka z ktora spal, wygladala na wiecej lat niz ma faktycznie!

Cytuje: \"A jak Wam się podobają małe, cycate dziewczynki, mówiące nie gwałć mnie? Posłuchalibyście?\" Fuck, jakbym to ja byla gwalcicielem... :o :o

--> swinkowaaa Nie żartuj... niektóre z nich same podają więcej jak mają.. To znaczy pamietam to jeszcze jak miałem koło 17-20 lat. Prawie zawsze malolaty.. dodawaly se lat. A gwałciciela i di tego pedofila.. chyba to nie zniechęci.. tak myślę...

no wlasnie myrewin...chodzi o to zeby nie sugerowac sie wygladem.

--> frrr Myślisz że gwałciciel poprosi o legitymacje szkolną ? :o

mysle ze gwalciciel to taka przenosnia. mysle ze chodzi tu o zwyklego chlopaka ktory widzi tylko cycki tej dziewczyny, ktory namawia ja do sexu, a ona sie godzi

ten plakat mowi tak: -czesc marek, jestem asia chcesz sie zaprzyjaznic? -no jasne, - no to fajnie, pojdziemy na lody?, - dobra, ale potem bedziemy sie bzykac, - nie, ja nie chce sie bzykac, nie wiem nawet co to jest!, - jak to nie chcesz sie bzykac? badz spokojna, ja cie wszystkiego naucze, bedzie fajnie, zobaczysz., - no dobra, jesli jestes taki fajny, to ok. ale najpierw chodzmy na lody. tak ja rozumiem ten plakat

Gość nie podoba mi sieze te
dziewczyny maja kiecki doroslych bab. Gdyby mialy jakd ciuch dziewczęcyecy , na ktorych byloby widac,ze maja cycki, ale nie takie kurwiszonki.Nawet normalnrgo fasceta taki ciuch moze zmylic.

Gość mitewads
i oto właśnei chodzi - chcesz isc do łozka z małolatką to sprawdź jej legitymację! lepiej przeleciec taką niz sprawdzić wiek??

Gość wacunio
uppupuppppuuupupppppuuuupupupuppupupupup

Gość a neurosa

Gość a neurosa
widzieliscie ostatnio neurose tu? co sie z nia dzieje?