Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

akcja nie gwałć mnie - co myślicie o plakatach?

Polecane posty

Gość
groteskowe te dziewczynki, powinny mieć smutne miny jakby nie chciały no i z tymi wielkimi piersiami trochę przesadzili

no nie wiem czy tak całkiem bez sensu w sumie nie jeden facet miał kłopoty przez sex z nieletnimi a wilelu tłumaczy przed sądem,że nie wyglądają na pełnoletnie

jak na taka akcje, mogliby sie postara o lepszych grafikow komputerowych, nawet ja bym lepiej dokleila te glowy w photoshopie :O

Gość
w założeniu one właśnie mają zachęcać bo chodzi o seks z nieletnimi (za ich zgodą) który wobec prawa jest traktowany jak gwałt... ale te buźki 12-latek nasuwają pedofilskie skojarzenia, mogli wziąć troszkę starsze dziwczynki

bo to chyba o to chodzi, że te małolaty zachęcają facetów do sexu, a taki sex na nieletniej jest gwałtem (wg prawa), pomimo że małolata się zgadza

Gość
idę sobie ale myślę że ktoś się jeszcze wypowie... chyba macie jakieś zdanie?

Mnie to nie przekonuje, ich uśmiechnięte buzie wywołują odwrotny skutek do zamierzonego. I te cycki są takie groteskowe, za bardzo przekolorowane :o

Gość
jeszcze ktoś? ;)

i wątpie żeby do wszystkich trafiło, jestem pewna, ze już jacyś zboczeni napleńcy marszcza freda pod te jpg

nie wydaje mi się, aby zboczeńców podniecały te obrazki pedofili podniecaja małe dzieci, z całą ich fizycznością a nie cycate karzełki

a na którym plakacie oni wyczytali "nie gwałć mnie" :O jakoś nie widzę tam takiego hasełka... no tak ale news z piersiami i nie gwałć mnie lepiej się sprzeda albo jestem ślepy :classic_cool: kampanii reklamowych w tym stylu jest pełno... no nie u nas :D akurat

Gość
no ale CO MYŚLISZ o plakatach? podobają Ci się, są wg Ciebie obleśne... cokolwiek :)

nie podobają mi się, za sztuczne, i chyba odwrotny skutek z tego będzie

myślę że są skrajnie seksistowskie, bo są na nich wyłącznie dziewczynki... jak rozumiem z chłopcami lat 1X według tej organizacji jak najbardziej, można i należy, niezależnie od płci i wieku. a nie gdzie indziej jak w usa był ostatnio głośny przypadek nauczycielki w ciąży z 14 letnim uczniem jak robimy kampanię o dzieciach o dzieciach to przydały by się jeden alternatywny plakat bo nawet jak zjawisko jest rzadsze to jest... no ale to raczej typowe może być taska uwaga? :classic_cool:

Gość
może być taka uwaga :D

moim zdaniem chodzi o to, ze jak facet widzi cycki, to mysli ze dana dziewczyna (w tym przypadku dziewczynka), jest juz zdolna do robienia bara bara. z tymi twarzami bardzo mlodych dziewczynek - mysle ze to jest dobry pomysl, bo daje do zrozumienia zeby nie patrzec najpierw na cycki, zeby wedlug cyckow nie okreslac wieku dziewczyn ...i jeszcze o tym, ze te rozbawione, rozesmiane twarze sa tez trafione, bo autor pokazuje, ze to sa jeszcze dzieciaki. mlode dziewczynki, ktore juz dojrzewaja, aczkolwiek dojrzalosc sexualna jest im daleka.... mi sie podoba

Gość mitewads
nei wiem dlaczego tak się oburzacie - naprawdę nei rozumiecie?? seks z osobą poniżej 15 roku nawet jeśli tego chce, ba zachęca, lubi to - jest PRZESTĘPSTWEM!!! I oto chodzi w tej kamapni! co prawda tekst jest trudno odczytać ale ,może jak przyczytacie zrozumeicie - o co chodzi?!

Gość hmm akcja ma wywolywac sprzecz
e emocje - twarz dziecka mimo dojrzalego ciala ... nastolatka to jeszcze dziecko w ciele kobiety

Gość mitewads
kiedyś oglądałam program o molestowanych dzieciach - tam opowidaął dziewczyna o molestowaniu przez ojca - o tym jak neinawidziął matki, jak było o neigo zazdrosna i że W WIEKU 8 LAT PRZEŻYWAŁA PRAWDZIWE ORGAZMY!!! Ona nawet wtedy nei wiedziała, że to coś złego... Włąśbnei nastolatki to nie kobiety i nei mężczyźni którzy potrafią same decydowac o swojej seksualności