Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrany facet

nigdy nie kochałem się z dziewicą

Polecane posty

Gość macie poblemy
zgadzam sie 1szy raz to meka :P pozniej juz lepiej :)

Gość dziewice rulez

Gość Freyka
Jedyne co dobrego w tej całej cnocie, to fakt.. ze kiedy sie kocha, tak naprawde... i czeka sie na tego "swojego księcia" daje mu sie wtedy to co ma sie najcenniejszego... siebie - całą tylko temu jednemu.. :)

Dziewica ktora sie szanuje czeka na tego jedynego :D tzn. moze nie jedynego ale tego ktorego pokocha i on ja tez.. :) wiem to bo sam nia jestem mam co prawda 17 lat a chciala bym juz to zrobic ale tylko wtedy jak znajde tego swojego hehe ;)

Gość pysiek 30
do 'dziewice są świetne jakbym miał do wyboru umówić się z piękna laską ale doświadczoną a przeciętną cnotką to bym wybrał tą drugą i to jest jedyny taki przypadek bo generalnie uważam że piekno jest wartoscią samą w sobie i czym ładniejsza tym fajniejsza z tym jedym wyjatkiem czyli cnota to jedyny as w talii szarej myszy którym może cos wygrać ' hahahahha... w zyciu nie sylszalm wiekszej gluoty! :D:D:D gdybys mial do wyboru np. Jesice Albe a przecietna XXaaXX wybraklbys ta druga?! HAHAHAHAHAHAHAHA... sory strary ale za nic w to nie uwiezre!

Gość kacha_84376545
nie no ludziska przeginacie! ja np mam 20 lat, w wieku 17 lat zr to po raz pierwszy z facetem , czeklaismy rok- w sumie bylo okronnie! bolalo jak cholera i tyle! bylam z tym chl ok 3 lat... niestyty rozstalismy sie... teraz jestem z innym czekkalismy ok 2 msc(dla mnie to i tak za dlugo!) ;P on nie jest prawiczkiem... zreszta co to ma do tego... po naszym wspolnym razie on podsumowal: no nie dość ze piekna ( ;p ) to jeszcze doświadczona i wie czego chce... jestes wspaniala! wiec nie wiem o co chodzi ...

Gość podsumowujac
dziewictwo ma znaczenie tylko dla prawiczkow i tylko dla nich jest konieczne

Wolę bardziej doświaczony kobiety wiedząc co, jak, kiedy i.. umiejąc doceniać staranie a nie ślepo patrzyć na Boga..

Gość podsumowujac
a jak facet jest prawiczkiem? to myslisz, ze wtedy tez woli doswiadczone

Gość podsumowujac
no ale to czy kobieta jest porzadna tez sie liczy...

Gość podsumowujac
no ale prawiczek napewno woli dziewice, a ty masz juz swoje latka, i gowniary niedoswiadczonej pewnie nie szukasz

Gość reno 1965 obawiam się
że przy twoim wieku mógłbys sobie z dziewica nie poradzić i zostałaby wieczną dziewicą :D

Moim zdaniem nie ma nic gorszego... moż e jest.. sex tylko po slubie!

oo hehe ale niektore dziewice sa szlaone :) moj kolega jak mi opowiadal ze byl z dziewica to byla napalona i dzika na maxa !!!:D hehe

Gość o matko no
z takim podejsciem to mam nadzieje ze autor i jemu podobni imbecyle na dziewice nie trafia...

Gość Persefona1980
Nie rozumiem was wszystkich w człowieku się zakochujecie,a nie w błonie to po pierwsze.Po drugie rewolucję seksualną my już za sobą, po trzecie nie oceniajmy innych tak radykalnie, po czwarte jeśli np: dziewica zakocha się w facecie hm powiedzmy doświadczonym to ma mu powiedzieć baj,baj bo to,że dużo lasek miał to od razu go z góry przekreśla i będzie nieporządnym np: chłopakiem, mężem. I on też mi ma powiedzieć baj, baj bo dziewicą jestem.To jest błędne myślenie. Nie zgodzę sie z tym bo nawet ten porządny mąż, który nie zaliczał lasek może się nagle zmienić i chcieć wyszumieć. I wtedy ten porządny mąż zacznie zdradzać na lewo i prawo. Tak samo ta porządna dziewczyna i żona. Zawsze istnieje ryzyko,że człowiek może się zmienić i tyle. Tak samo żona, Nie cierpię hipokrytów i obłudników. I po prostu w tym kraju za dużo miesza w głowach kler, który jest sam o wątpliwej wielce moralności( księża). Wierzcie klerowi to wyjdziecie an tym jak Zabłocki na mydle. ale cóż człowiek całe życie na błędach się uczy.

Gość Persefona1980
Wiesz co Pysiek30 jesteś żałosny bo nazywasz dziewczynę przeciętną szarą myszą.A piękna fajną. Wkurza mnie to i tyle. Bo i tak z twojej wypowiedzi wynika,że lubisz tylko piękno wewnętrzne czyli pusty jesteś.Wnętrze się liczy.Przeleciałeś pewno z 50 kobiet,a teraz przeciętnej dziewicy szukasz powiem ci po co,że by też ją przelecieć, ewentualnie wziąć na żonę żeby cicho po miotłą siedziała bo jak byś wziął piękna dziewicę to byś się nie mógł się od konkurencji opędzić( może by sie lepsi od ciebie okazali w te klocki). A jak byś wziął doświadczoną piękna to by ci jeszcze powiedziała,że jesteś do bani w te klocki.PO prostu krytyki sie boisz bo przecież dziewica ci nic nie powie bo nic nie wie. Strasznie wygodne myślenie.Jeśli się kogoś naprawdę pokocha to seksualność danej osoby nie powinna mieć żadnego znaczenia i tyle. Prawdopodobnie tak myślisz,ale to płytkie myślenie.Jakiś niedowartościowany jesteś czy co.Żałosny jesteś.

Gość amantka z odbytowa
przeciez niedziewica musiala jakos stracic swoja cnote co za tym idzie ktos ja musial przeleciec. faceci kochaja sie z dziewicami. nie wiem czemu faceci na tym forum maja problem ze znajdywaniem "porzadnych dziewczyn". albo jestescie cieniasami albo przyciagacie nieodpowiednie baby:P

Gość nigdy nie miałam prawiczka
czy jestem przegrana? :O

Gość 1989
faceci chcą dziewice bo zazwyczaj trudniej ją zdobyć (wiadomo, jak raz cos sie zrobi to drugi raz przychodzi o wiele łatwiej) muszą zabiegać, oswajać je, jara ich to, że dziewczyna uważa go za tego "godnego" :P Jedna wielka glupota... facet powinien każdą dziewczyne traktowac jak dziewice ;] a, i jeszcze jedno, 19-letnich dziewic jest pełno, sama dzielę mieszkanie ze trzema :P

Gość żeberka w sosie własnym
Persefona1980 nie chodzi o kawałek błonki, nie rozumiem czemu babska myślą że jak facet chce miec dziewice to chodzi mu o błonkę. hallo! troche rozumu w to włóżcie :) chodzi o to ze nie chce[a w szczególnosci ci nie doświadczeni] tego ze kiedys ktos tam dziewczyne dodtykał, ruchał doprowadzał do orgazmu a ona mu spermuche piła tak że jej uszami wychodziła i po dzis dzien tak ja zatankował że jak sie jej odbija to czuć przy całowaniu jej z ust poprzedniego chłopa :P oooo i o to własnie chodzi ;)

a ty zawsze sie musisz pojawic tam gdzie temat o cnocie?

jak chcecie mieć kobiety bez przeszłości, to może poszukajcie w przedszkolu? ;) A tak na poważnie... to jakie to ma znaczenie? Ja jestem dziewicą (a gdyby się kierować francuską definicją, to półdziewicą), mam 23 lata (prawie 24), i połowa moich koleżanek, które są w podobnym wieku (okolice ukończenia studiów) TEŻ SĄ DZIEWICAMI! Nie wiem skąd to przekonanie że teraz to już wszystkie laski w podstawówce tracą cnotę? Z badań prof. Izbebskiego wynika, o ile mi wiadomo (a wiadomo bo to w końcu mój były profesor) że wiek inicjacji w Polsce wzrasta a nie maleje. Więc nie wiem, gdzie wy te wyłącznie nie-dziewice spotykacie... I wcale nie uważam się za lepszą ani gorszą od innych nie-dziewic. Po prostu tak mi się w życiu ułożyło, że poznałam tylko jednego faceta w którym się zakochałam i z którym uprawiałam petting (miałam wtedy 22 lata), potem okazało się, że to pomyłka i czekam... Czy to jest jakieś nienormalne? Chyba całkiem logiczne... A co sobie robią inni i w jakim wieku zwisa mi zupełnie. Tak samo w odniesieniu do mojego przyszłego faceta - nie będę mu wyliczać ile miał kobiet i dlaczego...

jak chcecie mieć kobiety bez przeszłości, to może poszukajcie w przedszkolu? ;) A tak na poważnie... to jakie to ma znaczenie? Ja jestem dziewicą (a gdyby się kierować francuską definicją, to półdziewicą), mam 23 lata (prawie 24), i połowa moich koleżanek, które są w podobnym wieku (okolice ukończenia studiów) TEŻ SĄ DZIEWICAMI! Nie wiem skąd to przekonanie że teraz to już wszystkie laski w podstawówce tracą cnotę? Z badań prof. Izbebskiego wynika, o ile mi wiadomo (a wiadomo bo to w końcu mój były profesor) że wiek inicjacji w Polsce wzrasta a nie maleje. Więc nie wiem, gdzie wy te wyłącznie nie-dziewice spotykacie... I wcale nie uważam się za lepszą ani gorszą od innych nie-dziewic. Po prostu tak mi się w życiu ułożyło, że poznałam tylko jednego faceta w którym się zakochałam i z którym uprawiałam petting (miałam wtedy 22 lata), potem okazało się, że to pomyłka i czekam... Czy to jest jakieś nienormalne? Chyba całkiem logiczne... A co sobie robią inni i w jakim wieku zwisa mi zupełnie. Tak samo w odniesieniu do mojego przyszłego faceta - nie będę mu wyliczać ile miał kobiet i dlaczego...

człowieku zobacz co ty piszesz, to żeś dupa i nie potrafił sie nigdzie zakręcić ...zreszta w pewnym względzie masz racje żadnych dupodajek ale bez przesady sam taki święty jesteś? nie robiłes durnych kawałów nigy nikomu nie napierdalałes sie marchewami z kolesiami na basenie nawet? pewnie do woja juz nie pójdziesz ale tam to 40 kolesi nago biega tu i tam to bys może [no chociaż na tych facetach] stwierdził że ciało to tylko ciało

Gość malutkaMonika
Jezeli twierdzisz ze sex z dziewica jest dla ciebie czyms przyjaznym to jestes gnojem.Najwidoczniej lubisz zadawac kobiecie bol a nie przyjemnosc.Jestes pionkiem!