Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Nerwica91

Obraził się na mnie , bo mu kasy nie pożyczyłam.

Polecane posty

1 minutę temu, Miecz napisał:

Zaczynasz od obrażania? Starość to faktycznie argument by siedzieć cicho? A może wręcz odwrotnie?

Nie, napisalem dokładnie to co ona tu przedstawia. Tak się zaprezentowała. Sama to czesto podkreśla, byc moze kokietuje, ale to juz nie mnie. A czy zadziałasz to nie moja sprawa 

• Like 1

Przed chwilą, Baba napisał:

Gdy facet chce żeby baba przestała jazgotać, zamyka jej usta pocałunkiem.

Nasz kolega wielokrotnie pisał, że nie jest zadowolony z jej aktywności na tym forum. Zna ją najlepiej. Niech poszuka sposobu jak żonę stąd "wyrwać".

Ale co Ty właściwie teraz robisz, bo czytam i się dosłownie śmieję? 😄 Próbujesz mnie wyrzucić z forum, "rękami" mojego męża  To jest cyrk dosłownie. Tak się "trzymasz z daleka"? Przecież ty jesteś pospolitą mącicielką, dokładnie tym, czym byłaś na N. - intrygantką. Masz jakiś problem ze mną. To jest twój problem. 

Salix wypowiedziała się nie "po myśli", więc jej opinia jest nieobiektywna, pisana dla lajków, a ona nic niewarta (tak, nawet padł tu post o tym, że ona jest całościowo nic nie warta). Ludzie, ile wy macie lat? I wy komukolwiek robicie jakieś uwagi o braku dystansu itd. To jest żart dosłownie. 

1 minutę temu, Larry Flynt napisał:

Ok. Dla mnie masz wiec taki sam poziom, dzis nawet przyznałeś, ze lubisz to. Napisałem Ci tylko, ze nie ma sprawy. Kontynuujcie juz  bez skrępowania

Nie zrobisz mnie w współodpowiedzialność. Masę ników pomijam tutaj w odróżnieniu od Twojej żony.

2 minuty temu, Baba napisał:

Nasz kolega wielokrotnie pisał, że nie jest zadowolony z jej aktywności na tym forum. Zna ją najlepiej. Niech poszuka sposobu jak żonę stąd "wyrwać".

Ale później powiedziałem jej tez- wiesz co, część z tych ludzi to takie poj.by, że sie jednak nie krępuj 😉

• Haha 1

Przecież ten dziad serdecznie i ze szczerego serca nie obchodzi mnie nic. Wiem o nim na tyle dużo, że nie mam do niego najmniejszego szacunku. Poza tym jest do zerzygania wprost nudny i powtarzalny. Bez przerwy jestem wciągana w dialogi towarzystwa, które mnie nie interesuje. 

1 minutę temu, Miecz napisał:

Nie zrobisz mnie w współodpowiedzialność. Masę ników pomijam tutaj w odróżnieniu od Twojej żony.

Obawiam się, ze jezeli ją nazywasz hejterem to jestes na takim samym poziomie. Ale to tylko moja ocena. Oczywiście 

1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Ale co Ty właściwie teraz robisz, bo czytam i się dosłownie śmieję? 😄 Próbujesz mnie wyrzucić z forum, "rękami" mojego męża  To jest cyrk dosłownie. Tak się "trzymasz z daleka"? Przecież ty jesteś pospolitą mącicielką, dokładnie tym, czym byłaś na N. - intrygantką. Masz jakiś problem ze mną. To jest twój problem. 

Salix wypowiedziała się nie "po myśli", więc jej opinia jest nieobiektywna, pisana dla lajków, a ona nic niewarta (tak, nawet padł tu post o tym, że ona jest całościowo nic nie warta). Ludzie, ile wy macie lat? I wy komukolwiek robicie jakieś uwagi o braku dystansu itd. To jest żart dosłownie. 

Ile Ty masz lat? To nie jest głupie pytanie. Robimy sobie ja/ja, a Ty przeżywasz to forum jak...właściwie nie wiem co. Pozwól ludziom pisać tak jak chcą. Pozwól ludziom cieszyć się swoim towarzystwem. Bez Twoich postów.

2 godziny temu, Miecz napisał:

A teraz wymień tych, którzy ją lubią.

Możesz już odpuścić tę narrację o „powszechnym nielubieniu”. Zabawne, ze to właśnie osoba która sama budzi bardzo przeciętne sympatie próbuje wciskać innym że są rzekomo odrzucani. Wiele osób (w tym ja) deklarowało ze lubi ewe ale nie jesteśmy w przedszkolu, żeby codziennie robić listę sympatii i przyklejać na tablicy słoneczka. 

• Like 1

Przecież ten dziad serdecznie i ze szczerego serca nie obchodzi mnie nic. Wiem o nim na tyle dużo, że nie mam do niego najmniejszego szacunku. Poza tym jest do zerzygania wprost nudny i powtarzalny. Bez przerwy jestem wciągana w dialogi towarzystwa, które mnie nie interesuje. 

Więc w imię czego w tym uczestniczysz? Odpuść w końcu.

3 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Lubi flirtować z Mieczem. A poważne nie chciałem jej hejtowac, po prostu sama określa sie  tu w ten sposob. Moim zdaniem to kokieteria, ale nie znam się na kobietach 😉

Przed chwilą, Miecz napisał:

Ile Ty masz lat? To nie jest głupie pytanie. Robimy sobie ja/ja, a Ty przeżywasz to forum jak...właściwie nie wiem co. Pozwól ludziom pisać tak jak chcą. Pozwól ludziom cieszyć się swoim towarzystwem. Bez Twoich postów.

Wybacz, ale nie można bardziej przeżywać forum, niż łowić na nim chore łanie, a potem walić sobie do ekranu. Nie jesteś wiarygodny w twoim dystansie. 

2 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

To za kazdym razem jak bedzie robił aluzje możesz mu odpowiedzieć. A tak to omijaj.

4 minuty temu, Larry Flynt napisał:

Tak wiem. A Ty jestes za stara na to wszystko, ale jednak. 

Myślałeś, że mi dokuczysz tą starą? 

Kolego przemiły. Ja tu pasuję jak mało kto. 

Właśnie z racji wieku, braku małych dzieci i bardzo długiego stażu małżeńskiego. Mnie już stary nie bzyka trzy razy dziennie 🙂

Przed chwilą, Larry Flynt napisał:

Lubi flirtować z Mieczem. A poważne nie chciałem jej hejtowac, po prostu sama określa sie  tu w ten sposob. Moim zdaniem to kokieteria, ale nie znam się na kobietach 😉

Miecz wielokrotnie potraktował ją bardzo źle. Pomimo tego, jest wyraźnie uzależniona od jego uznania. Nie wnikam w powody, nie obchodzi mnie to. Wiem, że już któryś raz czytam, że ona się trzyma z daleka i nie miesza, po czym... No zaraz...

1 minutę temu, salix napisał:

Możesz już odpuścić tę narrację o „powszechnym nielubieniu”. Zabawne, ze to właśnie osoba która sama budzi bardzo przeciętne sympatie próbuje wciskać innym że są rzekomo odrzucani. Wiele osób (w tym ja) deklarowało ze lubi ewe ale nie jesteśmy w przedszkolu, żeby codziennie robić listę sympatii i przyklejać na tablicy słoneczka. 

Dopatrzyłem się tylko dwóch osób: Śliwka i Ty. Nie ja robię przedszkole. Nie ja domagam się uwagi. Wystarczy przeczytać temat od początku. Szósty raz napiszę: odpuść. Wiem, że istnieje coś takiego jak ignor, ale na niego też trzeba zasłużyć.

Właśnie z racji wieku, braku małych dzieci i bardzo długiego stażu małżeńskiego. Mnie już stary nie bzyka trzy razy dziennie 🙂

Ale jaki masz cel w tym twoim ciągłym wtrącaniu się? Co właściwie chcesz udowodnić i osiągnąć? Jesteś niespójna. 

1 minutę temu, Baba napisał:

😄

9 minut temu, murb napisał:

To chyba jednak zbyt wysoko poziom absurdy jak na mnie. 😄 

Ja też idę. Za stara jestem na forum.

Zawieszenie broni jest zerwane czy nie? 😄😄 

3 minuty temu, Larry Flynt napisał:

Lubi flirtować z Mieczem.

A to grzech? Powinna z Tobą? Nie docenia Cię, czy o co chodzi?

Dopatrzyłem się tylko dwóch osób: Śliwka i Ty. Nie ja robię przedszkole. Nie ja domagam się uwagi. Wystarczy przeczytać temat od początku. Szósty raz napiszę: odpuść. Wiem, że istnieje coś takiego jak ignor, ale na niego też trzeba zasłużyć.

Ale nawet gdyby to były dwie osoby (wiem, u ciebie na "słoneczka" nie starczyłoby tablicy). Pewnie lubi mnie też Pieprz. Ktoś, kto tu wchodzi dla lubienia, musi mieć problem z realem. Może przeżywaj swoje traumy sympatii w cichości i nie projektuj tego problemu na innych. 

Ja nie idę. Czytam i się zaśmiewam. 😄

11 minut temu, Baba napisał:

musiałby jej ręce zająć

Ale zapowiadasz to któryś raz! Idę, nie wtrącam się... Itd. Nie zapowiadaj - wykonaj. Albo nie pisz próżnych słów.

Ale jaki masz cel w tym twoim ciągłym wtrącaniu się? Co właściwie chcesz udowodnić i osiągnąć? Jesteś niespójna. 

Po prostu lubi komplikować waszą narrację. Chyba stać ją na to. Nie boi się.

Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał:

musiałby jej ręce zająć

Ty to jesteś bystrzak. 🤩

2 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Stary mi właśnie przywiózł dwa karpie. 

Ponad dwa kilo jeden.

👋

Po prostu lubi komplikować waszą narrację. Chyba stać ją na to. Nie boi się.

No możliwe. Dla mnie ona jest nieistotna (bez urazy). Ja jej nigdy nie zaczepiałam. Widocznie z jakiegoś powodu ja jestem istotna dla niej. 

Nie,  czytaj wyżej co ja myślę. Czesto piszesz o tym wieku az przesadliwie podkreślając własną starość czy bycie prostą, śląską babą. W moim odczuciu to sztuczne, dlatego obstawiłem kokieterię  😉

Stary mi właśnie przywiózł dwa karpie. 

Ponad dwa kilo jeden.

👋

No i może tym razem uda ci się wykonać swoje zapowiedzi na dłużej. Póki co robisz za zwykłą intrygantkę. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się