Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzychu.zw

co zrobic

Polecane posty

Gość krzychu.zw

Jestem troszke w dziwnej sytulacji. Nie wiem jak mam sie zachować. Poznałem w prcy świetną dziewczyne. moje mysli cały czas błądzą wkoło niej. dlatego tez zastanawiam się jak to rozegrac. jestem instruktorem jazdy. Ona była moją niejako uczennicą. jest mi strasznie głupio bo to takie nie profesjonalne. nie wiem czy moge w jakies sposób dac jej do zrozumienia ze ją lubie. tak zeby sobie nie pomyslała jak mysli wiekszość o instruktorach...

Gość niunia3
przeciez to nie etyczne!!!!!

Gość bzykaj ile wytrzymasz
wykorzystuj okazje życie ma sie jedno !!!

jeszcze sie zastanawiasz? atakuj! poznalam swoja miłosc w pracy, sutuacja podobna, nie widze kompletnie problemu powodzenia

Gość niunia3
daj spokój. jak niby on chve to zrobić. To tak jakby nauczyciel w szkole podrywał ucznia.

Gość przystoojny
powiem tak: szczęściu trzeba pomagać:)

Gość ONONON
napisz coś więcej o tej sytułacji. Czy on atez jest tobą zainteresowana, czy macie ze soba kontakt poza kursem? bo tak ciezko jest w sumie cokolwiek poradzić. Jesli dziewczyna potraktowała cie jak nauczyciela a ty zajdziesz za daleko to moze się zrobic nie ciekawie.

"Ona była moją niejako uczennicą." Lubię czytać takie paradoksy :D Nic nie robić. Dziewczyna przyszła na kurs nauki jazdy, a nie po to by jakiś oblech ją podrywał 🖐️

Gość popieram przed-mówczynie

Gość Ju...
A tam, nauczyć się jeździć. To oczywiście też, ale przecież nagmienne jest to, że się kursantki podkochują w instruktorach. A oni to często wykorzystują i maja frajdę.:P