Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o ranyytragedia

miał byc jasny braz a wyszły czarne

Polecane posty

Gość o ranyytragedia

chciałam przefarbowac włosy na jasny brąz. to mój naturalny kolor, tylko na ostatnich 10-ciu cm miałam jeszcze resztki rudego. nałozylam więc farbe na całe włosy zeby było w miarę równomiernie. i co... zamiast jasnego brązu są prawie CZARNE nr na tubce zgadza sie z nr na opakowaniu..co ja mam teraz zrobic? na jakies profesjonalne odbarwianie u fryzjera nie mam kasy, musiałabym pożyczyć od rodziców(ucze się w szkole, nie pracuję)... czy mogę zadzwonic do tej firmy od farby i zażadac jakiejs rekompensaty..? nawet bym oidpusciła ale w tym kolorze wyglądam naprawdę okropnie:/ nie ma on nic wspólnego z naturalnym jasnym brązem:/

Gość farbuj na Zdrowiu i urodzie
14:15 lerblrdvb mialam tak samo.mialam miec braz wyszly pawie czarne,ale tym sie nie martw.po kilku myciac kolor sie wchlonie,wyplucze i bedziesz miala swoj lekki braz pa 14:17 zolza135 zgadzam się umyj jutro łeb, powinno już być lepiej

Gość o ranyytragedia
no poczekam ale co będzie jesli nie zejdzie? wtegy zadzwonię do tamtej fitmy i zrobię awanture, bo odbarwianie nie dosc ze zniszczy mi włosy to jeszcze będzie kosztowne.

Gość gr gr frgrgrr dgefd
ale zaraz... mysle ze to Twoja wna... jesli miałas rude na koncach to oczywiste było, że jasny braz nie złapie bez wczesniejszej dekoloryzacji :)

Gość proszę proszę ona23
o mateczko, przecież tutaj już chyba setki razy było pisane, że brązowe farby wychodzą czarne, a jeśli chcesz mieć brąz, to musisz wybierać ciemne blondy, prawie we wszystkich markach farb się to sprawdza. ja farbuję włosy u fryzjera średnim brązem z domieszką czekolady i mam jasny brąz, taki kasztanowy. współczuję, bo czarny prawie w ogóle Ci nie zejdzie, trochę wypłowie, ale teraz to duga drogą przed Tobą żeby się go pozbyć.

Gość gr gr frgrgrr dgefd
nie wiem jakiej farby użylaś ale jesli palete ( oby nie) albo festival joanny to ich farby ZAWSZE wychodzą dwa tony cieniejsze niz na opakowaniu :)

Gość proszę proszę ona23
ja farbuję u fryzjera włosy ŚREDNIM BLONDEM - miało być.

Gość fiolecik123
ja bez zastanowienia bym poszla do sądu!!!! wez juz idz, bo do 15:30 otwarty

Gość gr gr frgrgrr dgefd
ja miałam ciemną czekoladę na włosach i baaaardzo ciezko się tego pozbyć bez wzgledu na to czy farbujesz czy tylko szamponem robisz. miałam dwukrotną dekoloryzację u fryzjera, ta ostatnia wyszła niezle, ale tak czy siak odbarwiły się Tylko moje naturalne odrosty na czubku, więc efekt nie był powalający. a ja wlasnie 5 min temu znow zafarbowałam na "mrozny kasztan" :D

Gość gr gr frgrgrr dgefd
oho u mnie też coś nie za ciekawioe wyszło :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość nic Ci to nie da
chyba nie ma sensu gdziekolwiek dzwonić-nie kupij takiego dziadowstwa-farbuj albo czymś obrym albo w salonie:P

Gość o ranyytragedia
nie rozumiecie: ja miałam włosy BARDZO jasny braz, prawie bląd. ten rudy był TYLKO na końcach a mam bardzo długie włosy. a teraz są całe CZARNE jak węgiel tylko w swietle widać jakiś delikaty brazowy połysk... w tym kolorze wyglądam okropnie a za 2 dni mam ważne wyjście :(

Gość o ranyytragedia
PALETTE:( tragedia..teraz będę musiała odbarwić i zniszczyć włosy..placzę:( skad miałam wiedziec że wychodzą ciemniejsze..nie miałam pojęcia:(( :(:(:( a wyglądam teraz naprawdę bardzo źle...:*(

Gość zostanie fryzjer
:P

Gość o ranyytragedia
tyle ze aktualnie mnie nie stac..nie przelewa nam się.. ja na tą farbę za 10 zł musiałam naprawdę UZBIERAĆ dla mnie kilkadziesiat zł to fortuna:(:( staram się dorabiac weekendami ale to idzie na inne wydatki..zreszta do czwartku nic nie zarobie..mniejsza o walentynki, ka mam naprawde wazne wyjscie:(:(:(:( Boze, gdybym wiedziała ze to palette jest takie złe to nigdy bym tego nie kupiła :(:(:(

Gość mówiszże za 2dni
to co Ty myślałaś,że jak zadzwonisz do producenta to wyśle Ci jutro fryzjera albo pieniądzę i w czwartek będzie super:P

Gość o ranyytragedia
nie nie myslałam ale czuję sie oszukana. jak kupuję jasny braz to nie maja byc czarne jak wegiel :(:(

Gość o ranyytragedia
a ile taka dekoloryzacja moze kosztowac..? bardzo niszczy włosy?:( mama się na mnie drze i wyzywa, co ja narobiłam...:(:(:( naprawdę chciałam dobrze, chciałam tylko wrócić do mojego koloru ;(

podobno mycie head& shoulders`em pomaga.. tzn. mi kiedys pomoglo.Pamietam,ze bylam zrozpaczona :P

Gość o ranyytragedia
ja właśnie tym myję... kurde z minuty na minutę wpadam w większego doła:( co ja zrobie? nawet jak jakimś cudem od kogoś uda mi się pozyczyc na ten zabieg odbarwiania to moje włosy potem będą zupełnie zniszczone :(:(:(:(

Gość flalaallalal
Dziewczę, mało chyba masz lat, bo bardzo mało wiesz i rozumiesz, no ale może trzeba było chociaż się kogoś zapytać. Jak ktoś napisał wyżej: brązy wychodzą z ciemnych blondów, a jak zastosujesz jakiś brąz, to będziesz mieć włosy czarne (czego nie mogą pojąć durne niunie z granatowymi włosami, bo używają idiotki czarnej farby). Ile już topików na ten temat było....

Gość To ja jjjj
to ja! ta od mroznego kasztanu:D:D:D: wyszło super heheh :D a co do Ciebie biedna autorko! posłuchaj mojej rady! leć do sklepu, mo head and shoulders, i myj cały czas, cały czas cały czas, przez dwa dni, na pewno coś wypłuczesz! a dekoloryzacje miałam dwie! jedna to przyjemnoiść za 210 zł i naprawde marny efekt! i po jednej, i po drugiej! zatem leć po szampon przeciwłupieżowy, pomoże zoabczysz :)

Gość To ja jjjj
no a pozatym jeśli masz długie włosy a kolor wypłucze się kiepsko pozostaje Ci je ladnie upiąć i może jakąś no niewiem... no coś na głowię? ;/

nie załamuj sie, ja wpadłam tak samo, średni brąz z palette kupiłam..i od roku mam prawie czarne włosy bo zadnen fryzjer sie nie podejmie dekoloryzacji. ŻADEN. a mieszkam w miescie prawie 200 tysięcznym.. probowalam wszyskiego, moje rady: to co mozesz zrobic jak najszybciej - 1) myć aż Ci głowa zacznie odpadać szamponem przeciwłupieżowym 2)kupic za 10 zł farbe tez palette taka nowość - z ciemnych przechodzi sie do jasnych RADIANCE czy jakos tak, nie pamietam. to rozjaśnia o 2 tony. tylko musisz dluzej trzymac, tak z 45 minut. to tyle co moge pomoc tak na szybko...

Gość o ranyytragedia
jejku skasd ja miałam wiedziec ze z brązowego wyjda czarne , pzeciez NA OPAKOWANIU PISZE JASNY BRAZ mam19 lat, moze i mało ale na logike, jasny braz to jasny brac..gdyby chociaz wyszedł ciemny, a nie całkiem czarny:( dziękuję za te wszystkie dobre rady, mam nadzieję, ze pomoga....