Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o ranyytragedia

miał byc jasny braz a wyszły czarne

Polecane posty

Gość o ranyytragedia
miało być"przeciez" , przepraszam, z nerwów literki pomijam tak sie składa ze mam head&shoulders takie ogromne opakowanie. umyłam włosy 5 razy, mam juz dosc, boję sie ze sie zniszcza..po kazdym myciu daję duzo odżywki..

powiedz po tym myciu czy Ci cos zeszło, jesli tak to tez kupie. i przemysl tą forbe o której Ci pisałam, rozjaśnia 1-2 tony.

Gość o ranyytragedia
narazie nic nie widac zeby zeszło.. i woda przy spłukiwaniu tez jest czysta..ehhh napisałam maila do producenta co o tym sądzi. ja wiem, ze to nic nie pomoże i ze mi nic nie oddadza, ale niech przynajmniej wiedzą ze klienci są niezadowoleni. moze to da im coś do myślenia. wiem ze dla siebie nic nie uzyskam ale trochę ich pomęczę, bo jestem bardzo zła. na całe szczęscie mi farba na włosach się słabo trzyma- te resztki rudego pozostały tylko dlatego, ze ta farba działała rozjaśniająco. przy odrobinie szczęscia za miesiac zostanie mi 1/4 koloru uff troche ochłonęłam, mimo wszystko nadal jestem zła. nie znam sie dobrze na farbowaniu, ale wydaje mi się ze klient nie musi zgadywac co mu wypadnie, bo to nie ruletka....

Gość proszę proszę ona23
nie myśl o tym, że zniszczysz sobie włosy, wbrew pozorom włosy szatynek i brunetek tak szybko się nie niszczą. Moją fryzjerka mówi, że aby za bardzo nie niszczyć włosów, to należy je farbować raz na mc/2 nie częściej. Moim zdaniem to i tak często :), więc jak widzisz, włosy aż takie chucherka nie są. Jak już zużyjesz ten przeciwłupieżowy, myj rumiankowym, albo odżywkę waxa z rumiankiem (trzyma się ją 30 min) - na bank Ci nieco rozjaśni.

Gość o ranyytragedia
tylko ze ja mam włosy baardzo cieniutkie i słabiutkie.. znow sie załamałam jak podeszłam do lustra wiem jedno: NIGDY WIECEJ zadnych produktów tej firmy. jesli na maila mi niegrzecznie odpowiedzą to tez postaram się ostrzec wszystkich moich znajomych przed palette

Gość WOWOWOW HA
Ehh z kad ja to zanam... mialam taka sama przygode z '' brazowa'' farba :D Wyszly mi czarne jak kruk... tez bylam zalamana, probowalam je zafarbowac jasniejsza farba ale tez nic to nie dalo. No i tak to zostawilam, dopiero gdzies po mies. wyblakl mi ten czarny i mialam brazowe wlosy, pozniej zaczelam robic blond pasemka (oczywiscie juz u dobrego fryzjera) no i teraz mam sliczne blon wloski :) Juz NIGDY w zyciu farb ze sklepu!!! :P:P:P

Gość WOWOWOW HA
A zle napisalam: wyblakl mi po 4 miesiacach :(

Gość o ranyytragedia
mnie najbardziej wkurza ze ja chciałam wrócic do naturalnego...nawet kupiłam specjalnie NATURAL COLORS jak się tego pozbędę to koniec z farbowaniem.. a mam jeszcze jedno pytanie: jaki pielęgnacyjny zabieg opłaca sie zrobić u fryzjera, aby poprawic kondycje włosów? wydaje mi się, ze po tym myciu kilka razy dziennie trzeba bedzie zainwestować w coś...