Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adkaa

Co mam teraz zrobić?

Polecane posty

Gość Adkaa

Ostatnio miałam przygodę i nie wiem co teraz ze sobą zrobić. To zaczeło się tak : Tego dnia wracałam do domu później niż zwykle. Kiedy doszłam do windy, zauważyłam, ze czeka na nią także przystojny, wysoki brunet który mieszka piętro niżej. Uśmiechnął się na mój widok i spojrzał głęboko w moje oczy, na których dnie czaiło się pożądanie. Zrobilo mi się goraco. Zaraz przyjechała winda i wsiedliśmy do niej. Wchodząc do windy, kończyłam jeść batonika. Odrobina czekolady została mi w kąciku ust. Dostrzegł to mój współpasażer. Niespodziewanie podszedł i dotknął językiem moich spragnionych ust, zlizując czekoladę. Nie wiem czemu, złożyłam na jego ustach namiętny pocałunek. Nasze jezyki szybko się odnalazły. Mężczyzna sięgnął reki do listwy i nacisnął przycisk „stop”. Winda gwałtownie przerwała swój ruch i zatrzymała się miedzy pietrami. Uniósł dlon i odchylił kosmyk włosów z mojego ucha. Jego usta i jezyk powędrowały w okolice mojego ucha i zaczęły je pieścić. Moje podniecenie rosło z każdą chwilą. Poczułam, jak jego dłonie zsuwały się w dół mojego ciała, zatrzymując się na moim seksownym tyłeczku. Ja w tym czasie zajęłam się guzikami od jego dżinsów. Nie musiałam długo czekac na reakcje mężczyzny. Jego dłonie powędrowały do rozporka od moich spodni i szybko się z nim uporały. Zanim się zorientowałam, zostałam pozbawiona zarówno spodni, jak i stringów. Nie pomylił się ten, kto porównywał szybkość napalonego mężczyzny rozbierającego kobietę do prędkości pocisku wystrzelonego z karabinu maszynowego. W tym czasie moja dłoń znalazła się na jego slipkach i pozbawiła go jedynej ochrony przed moim rosnącym pożądaniem. Nagle zostałam obrócona tyłem. Oparłam się dłońmi o sciane i wypięłam, całkowicie oddając się jego woli. Przez chwilę jego dłoń znajdowała się miedzy moimi nogami, torując sobie drogę do krainy rozkoszy. Po chwili poczulam, jak jego penis zagłębia się w moim wnętrzu. Coraz bardziej zatracałam się w przeżywaniu rozkoszy. Wchodził we mnie coraz glebiej , co powodowało, że zaczełam oddychać szybciej. Oparłam się z całej siły o ścianę windy. Na początku starałam się tłumić jęki rozkoszy, ale potem dałam upust emocjom. On przyspieszał, a ja oddychałam coraz szybciej i głośniej łapałam powietrze. Posuwał mnie coraz szybciej i mocniej. Jego ruchy były zdecydowane. Po chwili poczułam, że dochodzę. Zaczęłam krzyczeć z rozkoszy i poczułam, że odpływam. Moment później przez jego ciało przeszła fala orgazmu, a ja poczułam ciepło, zalewające moje wnętrze. Ledwie skończyliśmy, a winda ruszyła. W mgnieniu oka ubraliśmy się, a drzwi windy otworzył jeden z sąsiadów. Oznajmil nam, że była awaria, ale z powodu późnej pory nikt wcześniej tego nie zauważył. Wymieniliśmy dwuznaczne uśmiechy i skierowaliśmy się do swych mieszkań. karolcia

A j wierzę, miałem podobnie. Wsiadłem do windy, wracałem do domu, na drugim pietrze wsiadł obleśny dziad z wielkim owaczarkiem i homikiem w słoiku. Gdy winda ruszyła dziad wyjął ogromny brudny organ i kazał mi wziąć do pyska, grożąc mi pęścią. Ciągałem dziadowi, a owczarek brał mnie od tyłu. Homik zaś posuwał mnie w oko. A ty bajarko pewnie masz 29 lat, jesteś dziewicą, masz olbrzymi pryszczaty nos, wąskie małe usta, jesteś brzydka jak przejechany kret i takie opowiastki to lek na twoje kompleksy. Lepiej się podmyj tu i ówdzie, może przestaną mieć na cebie ochotę tylko insekty. Ha ha.

Gość ja pierdacze
za długie :-O

Gość maly chlopczyk mniam
Mmm :D:D:D tez bym tak chcial :D ale sie podjaralem

Gość OleQ
:D

Gość Tfu
Nasienie dibelskie

Gość ...a potem
...opozniał mi się okres, po drugim miesiacu zrobiłam test, i wyszło że bedę miała dzidzi. :classic_cool: i tak przechodzę czasami koło tej windy, może znowu będzie jechał na górę, to go zapytam, jakie chce imię dla dzidzi :classic_cool: no i jakie alimenty zaplaci :classic_cool: 🖐️

Gość Romanox
Mocne masz przygody dziewczyno. Gdzie mieszkasz?