Top kek 3 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, gnomee napisał: Dobrze wiesz że ja małego nie mam a ty tak. Foty każdy widział Nie rób se jaj Przemo kupe razy wrzucałes to swoje maleństwo za każdym razem wywołując salwe śmiechu większa niż Monty python 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 249 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, SzmaragdowaSzlora napisał: A ty co tu robisz moralisto analfabetow? Powinni cię zablokować zamurować w piwnicy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
keenen 1 Napisano 4 godziny temu Kafeteria to jest w ogóle dramat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 68 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Fifofa napisał: Powinni cię zablokować zamurować w piwnicy. popieram Edytowano 4 godziny temu przez gnomee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
keenen 1 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, SzmaragdowaSzlora napisał: Wszyscy jesteście kryptosiami tutaj Ja jestem, niestety. Dlatego skończyłem samotny w lesie i śpię w namiocie. A nie w łóżku z ukochaną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzmaragdowaSzlora 3 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Powinni cię zablokować zamurować w piwnicy. Skrin dla policji zrobiony w razie gdy zaginę w dziwnych okolicznościach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzmaragdowaSzlora 3 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, keenen napisał: Ja jestem, niestety. Dlatego skończyłem samotny w lesie i śpię w namiocie. A nie w łóżku z ukochaną. Gej is okej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 68 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Top kek napisał: Nie rób se jaj Przemo kupe razy wrzucałes to swoje maleństwo za każdym razem wywołując salwe śmiechu większa niż Monty python Nawet Klaudiusz pisała że duży 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
keenen 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, SzmaragdowaSzlora napisał: Gej is okej Wiem Ale mam coś w sobie z chorej psychicznie osoby, niestety. XD Tak już wyszlo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolano 4 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, gnomee napisał: Smakosz ty masz tyle, bo ja mam dużo więcej Chyba jak sobie zmierzyć od dupy strony xDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzmaragdowaSzlora 3 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, keenen napisał: Wiem Ale mam coś w sobie z chorej psychicznie osoby, niestety. XD Tak już wyszlo. Zapraszam do mojej sekty na podlasiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 68 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, keenen napisał: Nimfetka ma zwisy ciekawe gdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
keenen 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, SzmaragdowaSzlora napisał: Zapraszam do mojej sekty na podlasiu To gdzieś obok Marka Kutko vel leżaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzmaragdowaSzlora 3 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, gnomee napisał: ciekawe gdzie W dupje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
keenen 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, gnomee napisał: ciekawe gdzie Nie wiem, tak tylko zmyślam. Nigdy nie widziałem, to skąd mam wiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1499 Napisano 4 godziny temu Idźcie spać juz późno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzmaragdowaSzlora 3 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, keenen napisał: To gdzieś obok Marka Kutko vel leżaka? Koło Przemysława z lyszkowic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Top kek 3 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, gnomee napisał: Nawet Klaudiusz pisała że duży Zakonnica ostatniego siurka widziała jak się kąpali z bratem w wieku 5 lat więc może mieć spaczoną rzeczywistość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzmaragdowaSzlora 3 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, keenen napisał: Nie wiem, tak tylko zmyślam. Nigdy nie widziałem, to skąd mam wiedzieć. Na wykopie se oglądnij jak to mówi plebs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 68 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, keenen napisał: Nie wiem, tak tylko zmyślam. Nigdy nie widziałem, to skąd mam wiedzieć. To nie kłam bo to nieprawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 249 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, SzmaragdowaSzlora napisał: Skrin dla policji zrobiony w razie gdy zaginę w dziwnych okolicznościach Najpierw ktoś musiał cię odwiedzić na melinie, może zgłosi jak nie będzie za bardzo pijany, tak nawet pies z kulawą noga nie zainteresuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 68 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Top kek napisał: Zakonnica ostatniego siurka widziała jak się kąpali z bratem w wieku 5 lat więc może mieć spaczoną rzeczywistość twojego też widziała i się śmiała z kalectwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzmaragdowaSzlora 3 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Najpierw ktoś musiał cię odwiedzić na melinie, może zgłosi jak nie będzie za bardzo pijany, tak nawet pies z kulawą noga nie zainteresuje. Idz stad mietek do barłogu Grażyny do smrodowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolano 4 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 12 minut temu, gnomee napisał: Dobrze wiesz że ja małego nie mam a ty tak. Foty każdy widział Problem w tym że masz małego Edytowano 4 godziny temu przez Kolano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Top kek 3 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, gnomee napisał: ciekawe gdzie Na zdjęciu które wysyłała koledze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Top kek 3 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Kolano napisał: Właśnie że masz małego na dodatek masz ciało knura A umysłowość szura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzmaragdowaSzlora 3 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Kolano napisał: Właśnie że masz małego na dodatek masz ciało knura Ty też. Ja bym z was zrobiła ludzka stonoge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolano 4 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Top kek napisał: Nie rób se jaj Przemo kupe razy wrzucałes to swoje maleństwo za każdym razem wywołując salwe śmiechu większa niż Monty python Istne kalectwo i on chciał ruuchać z czymś takim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
keenen 1 Napisano 4 godziny temu Polki i tak Wola czarne pytongi niż białe, np. Szrekszylka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolano 4 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, gnomee napisał: Nawet Klaudiusz pisała że duży Elka, Klaudiusz pisała co innego więc sobie nie wymyślaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach