Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gospocha domocha

CZY KTOŚ Z WAS MA SZAFĘ KOMANDORA???? - proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gospocha domocha

zastanawiam się nad zamówieniem tej szafy do przedpokoju, był u nas już gostek, który robi podróbki komandora i za 2 m szafę, o wysokosci 1,9 policzyl sobie 3 tys. ( głębokość 0,5 m ). nie wiem jakie są ceny w komandorze, czy moglibyście mi szacunkowo podać??? cz rzeczywiście opłaca się brać podróbę? niesttey n astronie komandora cennika nie ma, a projektant może przyjść do nas dopiero w przyszłym tyg. tymczasem ten gość mógłby robić szafę już od jutra, zalezy mi na czasie, wiec będę wdziećzna za wszelkie odpowiedzi. z góry serdecznie dziękuję 😘

ja ma ale prawda jest taka, ze to wszystko zalezy ile bierzesz półek, ile tych drążków na wieszaki, czy chcesz jakies prowadnice na kosze itp, czy lustro zwykle czy przyciemniane...

Gość ktos tu ma za dzuo piniendzy
:O

Gość gospocha domocha
a ile kosztowała twoja i jakie mniej wiecej masz wymiary> ja chcę wiedzieć tylko plus minus

Gość gospocha domocha
aha czyli po pomarańczowym poście wnioskuję, że ta szafa jest za droga, też tak przeczuwam

Gość gospocha domocha
a przeszkadza wam ze smierdze groszem??:O zazdroscicie!!

Gość gospocha domocha
ostatni wpis nie ja:-o

Gość JA MAM zadowolona
Wlasnie 29 stycznia mi montowali szafe:) Jestem bardzo ale to bardzo zadowolona:) Co prawda byla droga dalam 5tysiecy. ale jest poprostu piękna. Super siędrzwi przesuwaja dobrze wykonana. Jest z ciemnego drewna z jasnym przez srodek i wogole laczenia nie widac. Podam ci wymiary to sobie mniej wiecej porównasz. Moja jest dlugosci 2,5m wysokosc 2m i glebokosc 60cm. Do tego mam dobudowany maly barek i pare polek zeby nie bylo zapusto. (zboku mam tv o koniec sciany dopiero) W srodku duzo polek 4 drazki do wieszania 3 suflady, uchwyty do znizania tych drazkow, szafa jest cudna polecam lepiej doplacic i miec naprawde swietna szafe z 5letnia gwarancja niz gowno! mozesz zamowic projektanta do domu przyjdzie i ci za darmo zaprojektuje i mozesz ale nie musisz odrazu zamawiasz jak chcesz

Ja mam szafę Myrevina , na co mi szafa jakiegos wojskowego ? :o

Gość moja siostra pracuje w komando
moja siostra pracuje w komandorze. projekt robi sie na miejscu i od razu podaje sie cene. fakt, drogie są te szafy ale podobno z klasą. więc jak sie chce miec cos porządnego to warto kupić

Gość KOMANDOR
No że sz kufa, wreszcie wiem kto mi podpieprzył szafę :classic_cool:

Gość A mi się podoba
Ja mam szafę Komandora o jest ok, jest co prawda kilka mankamentów, ale może się czepiam. Wkrótce będę roibła kolejną i myślę że teraz będzie to Indeco.