Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Też w ciąży.

Awent czy Nuk??

Polecane posty

Gość Też w ciąży.

Proszę poradzcie z jakiej firmy kupić dziecku smoczki,butelkę itp.Którą polecacie??

moja akceptuje tylko smoczki Nuk ale tylko silikonowe ;) butelki hmm polecam ci Dr Browns - warto wydać na nie pieniądze, dziecku cudownie sie po nich odbija ;) i mniejszy kłopot z ulewaniem :) co do smoczków to radze kupic ze 2 , 3 szt kazdy inny - bo dzieci sa różne i rózne smoczki im odpowiadają ;) a i odradzam smoczki chcico :( no chyba ze masz tyle czasu aby dziecku je co chwila do buzi wkładać:O pozdrawiam i zycze lekkiego porodu

Gość NUK

Na poczatek lepsze nuk, potem jak juz sie dziecko przyzwyczai to juz mu będzie wszystko jedno. Moja mała na początku nie chciała pic z avent, zmieniłam na nuk i canpol i pije bez problemu i z czasem do aventu tez sie przekonała , ale wcześniej nie było mowy...

Gość Avent

tylko avent-najlepiej przystosowane do ksztaltu buzi, nie uciskaja, sa trwałe i tylko silikonowe. u mnie byl jeden problem po tych smoczkach mialam problem z buelka- nie chcialy jesc z butelki!a butelki polecila bym z canpola-mi jakoś przypadla ta firma co do butelek potem kubeczkow niekapkow no i jest teraz troche tansza firma produkujaca takie same modele. a jestem przeciwna nukowi- smoczki okropne a butelki?coz bez wyobraźni!ale to tylko moje zdanie bo znam ludzi ktorzy tylko nuka! i jak widzialam ich smoczki to zastanawialam sie czy to przypadkiem nie lezalo na ziemi(dodam ze oni kauczuk)

Gość też w ciązy
Dziękuję za opinię :)chyba skorzystam własnie z ANENTU

Avent i Nuk ;) Dawid od początku ma smoczki uspokajające z Nuka a butelki i teraz niekapek z Aventu. Więc polecam obie firmy;)