Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia999

super podziekwania dla rodziców na weselu

Polecane posty

Gość kasia999

Niedawno brałam ślub i jedną z najmilszych chwil na weselu okazał sie moment wręczenia rodzicom podziękowań. Zamiast tradycyjnego bukietu daliśmy piękne księgi wykonane przez firmę ART HAND , udekorowane kwiatami na których nadrukowano tekst naszych podziękowań. Rodzice byli zachwyceni i bardzo wzruszeni , wszyscy goście również. Zamówienie u nich to był strzał w dziesiątkę, polecam wszystkim, zobaczcie sami podaje link : http://www.art-hand.krakow.pl/szczegoly.php?typ=galeria&catId=3

totalna beznadzieja a sio z ta kryptoreklamą, fuuuu 1000razy lepszy od tego badziewia jest bukiet kwiatow!!!!!

Gość Ma-ja
to kwiaty też można dać a taki prezent to pamiątka na całe życie! Piękne !:D

Gość ona7777
ohhh, co za ohydztwo...i takie cos bedzie lezec na zakurzonych polkach i blyszczec tanim zlotym grzbietem...ja dziekuje

Gość jaja se robisz powiedz że tak
:P

Gość co za kicz
Wies tanczy i spiewa... kto by takie gowno chcial dostac... straszne

Gość o gustach się podobno
NIE DYSKUTUJE! dla jednych badziewie dla innych piękna pamiątka..... pamiętajcie też, że to się ma podobać przede wszystkim WASZYM RODZICOM. szczerze, to w moim guście też to nie jest, ale wiem, że szczególnie moja teściowa, byłaby zachwycona, bo ma już jedną taką pamiątkę i stoi na honorowym miejscu i jest z pokazywana wszystkim gościom.....nawet zbyt często :P

Gość o matko bosko czestochowsko
:O ...moze cos byście sami zmajstrowali a nie wręczali rodzicom jakies badziewie i jeszcze za to płacili ...

ojej :o te pierwsze sa okropne, a te drugie...takie średnie, jak dyplom za wygranie w jakimś podrzędnym konkursie :o ja bym wolała coś z klasą, a nie odstawienie takiego badziewia :o

Gość o gustach się podobno
może nie każdy ma czas i zdolności, żeby samemu coś "zmajstrować" :P najbardziej mnie smieszą tacy, co za przeproszeniem, "wyżej s**** niż mają d***"..... kwiaty, żle bo zwiądną, księga, zle bo tandeta..... najlepiej dajcie rodzicom po kuponie totolotka..... wyrzucą po losowaniu i nie będzie o czym dyskutować na forach :O

Gość kwiatek z plastiku
Ohydne. Jakbym chciała podzękowac rodzicom tak, zeby to miało trwałą formę, to bym kupiła elegancki, gruby papier i sama tam cos napisała. Potem np. zwinęła w rulon, przewiazała wstążką i wsadziła to ładnej tuby zamykanej. Albo zrobiła co innego samodzielnie, prosto, a nie takie wsiowe kwiatuszki, złocenia i inne duperele.

Ja uważam, że w ogóle jakiekolwiek \"dyplomy\" czy księgi\" czy inne \"sformalizowane\" podziękowania dla rodziców to pomyłka. Nawet nie o tandetę wykonania chodzi. Dla mnie takie podziękowania to najbardziej osobista rzecz na świecie, w życiu nie wplątałabym w to jakiejś potwornej formułki, uniwersalnej dla 1000par rodziców :P dajcie spokój, jak chcecie podziękować, przygotujcie jakieś ładny, naprawdę osobisty toast, przywołajcie wspomnienia... Takie coś jest 100razy lepsze niż jakieś papierki czy plastiki! Nie \"odfajkowujcie\" podziękowania, zróbcie to z sercem!

..no chyba że ktoś miał naprawdę paskudnych rodziców, którzy też "odfajkowali" jego wychowanie i zbywali go przez całe życie byle czym :P wtedy takie podziękowanie może być bardzo subtelnym rewanżem :P

Gość żeby cię tylko nie zatkało
przy przywoływaniu tych wspomnień ze wzruszenia....bo wyjdzie na to, że ci "okropni" rodzice suma sumarum będą mieli lepsze podziękowania....

osobiście nie chciałabym dostac od własnego dziecka takiego \'podziękowania\' jak to \'autorka\' tego tematu zaproponowała..nie dośc, nie nie wiedzialabym gdzie taką \'dekorację\' postawić (kurzach) to jesczez wywlekać Intymne podziekowana \'na światlo dzienne\' tak aby kazdy s eprzeczytal rpzechodzac obok tego czy coś? no dajcie spokoj... Juz bym wolala zrobic jakies super eleganckie zdjecie, oprawic go w przepiekna rame a na odwrocie tam napisac podziekowanie. Nie wiem czy to tez jest taki swietny pomysl, ale na pewno lepszy, niz ta ksiega... :o

Gość kwiatek z plastiku
owo ma rację, to właśnie takie "odfajkowanie" tak jakby rodzice mieli jakaś tam swoja rolę, cos tam dla dziecka zrobili, a teraz jest ślub i szlus, macie tu pikną księgę i rachunki wyrównane

Gość jak zatka
jak kogos zatka w takiej chwili to przeciez wlasnie pieknie jest:D Caly urok w takiej szczerosci:D

jasne, że przepiekne, stoisz na srodku i srarasz się coś z siebie wydusić.....wszyscy... oczy wbite w ciebie, a ty się nie możesz pozbierać :O, jak masz jakiś podarunek to przynajmniej mozna przerwać tą niezręczną sytuację i po prostu go wręczyć....

Hehe kryptoreklama- na kilometr widać......księga paskudna, ależ ten biznes weselny się nakręca- niedługo będzie weselny papier toaletowy.....gdzie tu zdrowy rozsądek

mi tez się jakoś te oficjalne podziękowana na sali dziwnie widzą :o tak, jakby nie mozna teog było zrobić na osobności..a tak gały 150 osób wlepione w ciebie, ty pierwszy raz w reku mikrofon trzymasz i jeszcze wez tu czlowieku wydus cos sensownego :o moze zamiast tych ksiąg zaproponuje ktoś coś ciekawszego jako prezent dla rodzicow?

Gość dlaczego modzi nie usuna tego
przeciez to reklama!!! i to w dodatku tandety

wiadomo, ze reklama :o ale przynajmniej moż ektos podrzuci jakiś bardziej sensowny pomysł?

ja tam nie miałam wcale takich oficjalnych podziękowań.....i nie mialam problemu.... rodzicom oddałaby serce i oni o tym wiedzą, czują to na co dzień.... koleżanka, dziękowała za to, po błogosławieństwie, w domu, przy mniejszej ilości ludzi, po prostu bukietem kwiatów.....

My będziemy dziękować po błogosławieństwie, damy najprawdopodobniej kwiaty- żeby jakis symbol był, a w takie pamiątki to się tak szybko "obrasta" że hej! ni wyrzucić (bo pamiątka!) ni położyć na wierzchu (kurzy się i cały z tego pożytek). Uważam, że to powinna byc chwila intymna

Gość kwiatek z plastiku
Ale po co, za co są właściwie te podziekowania ? Za pomoc w urządzeniu wesela? Bo jak z innego powodu, np. za trudy wychowania, to tak samo dobrze można to zrobic w dniu 18 urodzin, w dniu obrony pracy magisterskiej. Skąd pomysł, że wychowanie kończy sie własnie w dniu slubu ? Żeby się nie rozslimaczyć, mówi sie całkiem trzeźwo, że rodzice pomogli w organizacji wesela i że im dziękujecie. I kwiatki. Tyle