Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia999

super podziekwania dla rodziców na weselu

Polecane posty

Gość srb
ohyda -oba jesli sie nienawidzi rodzicow-idealne

Gość Hmm ja sie tak zastanawiam
... ja podziekowan nie bede robic. Mysle ze rodzice sa wystarczajaco szczesliwi bedac na moim slubie i nie zamierzam wprowadzac jakis sztywnych podziekowan przy ktorych czulabym sie zle ja i oni...

Gość żeby cię tylko nie zatkało
mam jeszcze taki pomysł..... żeby po prostu zaspól zadedykował rodzicom piosenkę, taką z ich lat młodzieńczych, jakiś hit.... zatańczyć z nimi i na koniec może jakieś sto lat odśpiewać....

Gość kwiatek z plastiku
ja wesela nie robiłam, ale jakbym robiła, to też wiem, ze i ja, i rodzice czulibyśmy się idiotycznie w takiej sytuacji

Gość srb
te wszytskie zespoly tance i szopki to jest jeden wielki emocjonalny kicz

Gość kwiatek z plastiku
co roku na dzień matki i dzień ojca daję swoim rodzicom dowody wdzięcznosci za to, ze przyszłam na swiat i ze mnie wychowali uwazam, że wesele nie ma z tym nic wspólnego i te podziekowania po prostu nie majasensu chyuba że - jak mówie - za pomoc w organizacji wesela

Gość i tak kwiaty są najlepsze
niż takie badziewie...i ta tandetna dekoracja z tych sztucznych kwiatów :O...tylko kurz by zbierało i nic więcej :O...

Gość ona7777
moj maz jest obcokrajowcem...i tak myslalam,aby na podziekowanie rodzicom ( i tym zagranicznym i polskim) dac kosz z np: dobrym polskim miodem pitnym, czekoladkami wedla w metalowym sercu, dobra polska kawa..itd.. co o tym myslicie??

Gość ona7777
ps.tez nie bede tego robic na weselu, tylko na drugi dzien w domu..

Gość trele morele hej
U nas podziékowan nie bylo, bo tylko rodzice z mojej strony byli wiéc powiedzialam im, ze nie bédziemy robic, bo to w sumie tak jakos nie bardzo by to wygládalo.

może być kosz....tylko da DOBRA polska kawa :O

Gość ona7777
;) mam na mysli kawe w polskim opakowaniu;) i jakas lepsza:)) np. ze sklepu "pozegnanie z afryka"

Gość srb
i tak nikt mojego pomyslu nie wykorzysta ale co tam ja bym na waszym miejscu zlecila grafikowi komputerowemu zeby zrobil jakis fajny kolaz ze zdjec rodzicow i waszych - takie drzewo genealogiczne wywolalabym to z dyskietki, oprawila w GALERII i to by byla pamiatka ale kosztowaloby to ok 500 / rodzicow tak ja bym zrobila bo to jest prezent z klasa i pamiatka na cale zycie

ja uwielbiam kawę, ale polską omijam szerokim łukiem ;)

Gość ona7777
moze to i nie najgorszy pomysl..ale i tak mi do gustu nie przypadl..jakos nie widze miejsca na taki obrazek w domu rodzicow..

Gość dobre dobre sobie
zwlaszdcza, ze POlska slynie z " dobrej " czekolady i kawy dawno sie ak nie usmialammmm

Gość te podziekowania to
naprawde wieś tanczy i spiewa :P strasznie kiczowate. wstydzilabym sie dac cos takiego.

Gość goodmorning

kolezanka zrobiła fajną rzecz-wramce z 3ma okienkami umiesciła zdjecia :po srodku swoje z mezem po bokach zdjecia jednych i drugich rodzicow ze slubu-wszystkie 3 czarno-białe

ruda22 rozbroiłaś mnie tym \"weselnym papierem toaletowym\" :D:D:D:D rany, wlasnie uswiadomilam sobie, ze wpadam w obsesję slubno-weselną i zaczynam myslec o jakis pierdolach typu samochod retro, czekoladowe fontanny i puszczanie golabkow. A mial być skromny slub... Mam nadzieje, że mnie az tak nie poniesie jak większość panien na forum. (a zeby bylo jasne, ja nie mam nic do wypasionych limuzyn, fajerwerkow, czekoladowych fontan, golabkow, strzelajacych balonow i nie wiem co tam jeszcze, tylko ze ja chcialam bardziej przyjecie zrobic z tancami niz typowe polskie weselicho) Co do podziekowan... U mnie beda koszulki dla mam z napisem super mama (mozna kupic gdzies na necie) i piekne kwiaty. Po slubie dostana jeszcze od nas albumy z pamiątkowymi zdjęciami slubnymi .

sunflowerka - jak to? nie wierzysz, że nadejdzie taki piękny dzień, kiedy weselny papier toaletowy będzie na liście niezbędnych wydatków? toż to żyła złota :) może nawet opatentuję :p

wspaniale:P będziemy podcierać sobie tyłki papierem z motywem obrączek i gołąbków :P a już potem widzę te dyskusje na kafe: "mój papier toaletowy nie będzie miał kiczowatych wzorów, bo to wieś. stawiam na elegancje i wysmakowanie. poza "dziękujemy gościom za przybycie i użycie" nie będzie żadnych zbędnych ozdób" :D

Gość takajednax
grunt zeby nie bylo nadrukowanych zdjec mlodych

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
a my zamowilismy Rodzicom koszulki z nadrukiem Zostałam Tesciowa/tesciem i data slubu. Mamy miały tam równiez odjazdowe baba-jagi a Panowie Krecika hehehe było bardzo zabawnie, a dla dopełnienia tradycji wczesniej dostali kwiaty... mysleli ze to wszystko a tu wjechały koszulki....

Gość lol katowiczanka
rozbroiłaś mnie :D A mój będzie ecru z delikatnymi wzorkami w stylu retro na brzegach, będzie pasował do retro samochodu. O, może doczepimy go trochę do rury wydechowej?

Proponuję te wzorki zrobić pozłacane inaczej wiocha Ludziska rozkręcam interes :p

Inny pomysł na nadruk- grożący wskazujący palec i pod spodem tekst "Czy na pewno prezent pokrył koszty związane z ugoszczeniem Ciebie i Twojej rodziny?"