Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość touchMeOna20

wax przyspiesza rosniecie wlosów????

Polecane posty

Gość touchMeOna20

no wlasnie, czy stosując wax beda mi szybciej wloski rosly?? chcialabym miec dlugie a poki co mam zadkie i do rramion :(

Gość do rąk własnych
co ma piernik do wiatraka? nie, nie przyspieszy bo to odżywka na coś co juz wyrosło a nie na porost-skóry tym nie woskujesz.

Gość touchMeOna20
na opakowaniu pisze... wetzec w skore glowy i we włosy... wiec??

hmmm, no wiesz co ciężko powiedzieć, tzn na pewno wzmocni włosy, nie trzeba ich bedzie często podcinać, jeśli bedziesz wcierać w skórę głowy to byc moze ciutkę pomoze, ale trzeba by to robic regularnie i wspomóc dietą, na pewno nie można liczyc na jakieś gigantyczne rezultaty. DLa mnie to troche uciązliwe było. Stawiam bardziej na dietę, bo wspomóc rośnięcie włosa można prędzej od wewnątrz-dietą, witaminami itp. Ale zewnętrzne preparaty=odżywki, maseczki, olejek rycynowy, nafta itp pomogą wzmocnić włosy i zregenerować je wiec na pewno nie będziesz musiał ich często podcinać a dzięki temu szybciej urosna :)

Gość touchMeOna20
a ile wlosy mogą mi urosnac cm do wakacji>??

jeśli zmieniłąbyś dietę, łykała np Skrzyp w tabletkach i stosowałą różne mikstury (patrz topik:po czym szybko rosna włosy...) to sądzę że jeśli przecietnie rosna ok 1cm na miesiąc to jeśli faktycznie zadziałałyby te rzeczy to myślę ze mogłoby to być ok 7cm do lipca (zakładając że rosłyby ok 1,5cm - ja zauważyłąm ze ok 1,5cm mi rosły przy tym wszystkim). Ale to tylko moje doswiadczenia, wszystko zależy od organizmu, genó, nikt Ci tego nie wyliczy...