Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatussiekk

erotyczne walentynki

Polecane posty

Gość tatussiekk

chce zrobić żonie psikusa na walentynki. Co byście mi polecali, żebym mógł zapewnić żonie nieziemska noc? Macie już coś sprawdzonego, polecilibyście coś?

Gość na dystans
Ja planowalam eleganckie walentynki w naszym nowym mieszkanku a pizgnal mi bojler wczoraj, zalalo calo podloge po kostki, dzis ja zrywali a na walentynki moge pomazyc o milym wieczorze!!! Jestem wsciekła.

Gość na dystans
Tobie proponowalabym zabrac ja gdzies na kolacje a pozniej zdjac jej sukienkie i zaspokoic. :) Szczesliwych Walentynek :)

Gość Analbelt
Teraz trochę za późno, żeby to dało efekt na 14 lutego, ale może zasugeruj żonie ćwiczenia mieśni kegla http://pl.wikipedia.org/wiki/%C4%86wiczenia_Kegla ? :D: D :D

Gość rozbuchaj
Morzesz przejść się do lekarza, bo jak będzie wyluzowany to pewnie przepisze jakies leki na erekcje, które pomoga ci byc sprawnym przez cala noc. Jeśli się jej nie zdradzisz to na pewno ja zaskoczysz! Tanim kosztem, bo np. taka maxigra to cos kolo 25 zeta kosztuje…

Gość tatussiekk
Taaaak. Pomysł jest fajny, tylko problem w tym, ze w naszym miasteczku są dwie apteki. A w jednej pracuje moja zona, wiec jak pójde do drugiej, to i tak się dowie, bo tu wszyscy o wszystkich wiedza wszystko.

Gość rozbuchaj
To sprowadź sobie z apteki internetowej, przyjdzie do domu i nikt nie będzie wiedział co to, bezwstydnie ;] Tylko nie kupuj, rzadnych okazji z ogłoszeń forach, bo możesz się naciąć.

Gość concordia
hi,hi,hi...

Gość Lozin
Nie wiem dla czego to kobiecie robi się "dobrze" w walentynki to nie święto kobiet tylko zakochanych !!

:D zrob z nia sex w jakims innym mijescu niz zwykle , zabierz ja gdzies z butelka dobrego winka i działaj ...