Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska zOofia ha

Czy jest tu jakaś mama która ...

Polecane posty

Gość ciekawska zOofia ha

... mogłaby powiedzieć 'jakbym mogła cofnąć czas zdecydowałabym się na dziecko troche później .. ' wiadomo kochamy swoje pociechy nad zycie:D chodzi mi tylko o to ,że zdecydowałybyście sie troche pozniej ..

ja NIE . mam 25 lat i prawie 2 letnią córę ... : )) i cieszę się ,że możemy się np podobnie ubrać : )) mam duzo cierpliwosci i radosci z mojej córeczki :)

Gość ciekawska zOofia ha
dlaczego?

kawusia no i znowu muszę Ci przytaknąć...ja też zdecydowałabym się duuużo wcześniej, nie ma nic piękniejszego niż posiadanie dziecka:)

Gość ciekawska zOofia ha
a ile macie lat? ja mam 22 i naprawdę pragnę dziecka, a koleżanki mówią ze to za wcześnie i ,że będę załować...

bo żałuję ,że zwlekałam z decyzją,że bałam sie nie wiem czego,że nie będę miała już gromadki dzieci (a teraz wiem,że chciałabym) bo nie zdążę....itd itp

ja mam 30 i żałuję, że nie zdecydowałam sie przynajmniej 5 lat wcześniej...a jeśli uważasz, że już czas to nie słuchaj koleżanek:)

Gość ciekawska zOofia ha
ja jestem gotowa , mój chłopak jest 4 lata starszy, mówi ,że chce dziecka,pragnie go ale on nie potrafi się zdecydować.. za kazdym razem jak robie test to jak mowie,ze negatywny to czasem jest zawiedziony to widać.. no ale nigdy mi nie powiedział 'zaczynamy starania' itp yh

ja urodziłam swojego synka w odpowiednim wieku dla sibei byłam gotowa mam 25 lat maz 28 synek 6 miesiacy

Urodziłam mając niecałe 21 lat. Nie żałuję, ani nie żałowałam ani razu. Uważam, że każdy powinien mieć dziecko w czasie dla siebie odpowiednim - u jednych to 18 lat, u innych 28 a u jeszcze innych 35. Nie ma \"odpowiedniego wieku\":)

i ja też gdybym mogła cofnąć czas urodziłabym drugie dziecko zdecydowanie wcześniej... pierwsze było ok :D

Gość hub
ja!!! ur w wieku 21 lat i uwazam ze za wczesnie

hmm gdybym mogla cofnac czas...to nic bym nie zmienila :) No moze lekarza prowadzacego pierwsza ciaze a tak pozatym to zupelnie nic :)

Gość Kulkaaaaaaaaa
a powinnas mamai coe zmienic powinnas wiecej czasu zyc w realnym swiecie

Gość W imieniu MaMani
no nie znów ta kunda. Gdzie nie wejdę na topik to ta pomarańczka złośliwa siedzi