Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gandzia22

pytanie do mężczyzn

Polecane posty

Gość gandzia22

ciekawa jestem ile facet w wieku(22-24)jest w stanie czekac na kobietę az ona bedzie gotowa z nim iś do łózka? czty jak kobieta nei pojdzie z facetem w odpowiednim czasie do łózka to on czuje sie odtrącony i mysli że nic z tego nie bedzie skoro po takim czasie ona tego nie chce? a zdrugiej strony szanuje się tą która czeka wiec jak to jest?

Gość Zawca tematu
Szanuje się szanuje mowie ci to ja facet..

Gość bcerg
to zalezy czy jest prawiczkiem . PRawiczkowi łątwiej czekac . SKoro czekał 22 lata moze i kolejne 2 lata .Gorzej jesli nie jest prawiczkiem

Gość Wrom
Przy częstych spotkaniach maks 3 miesiące, gdyby była naprawdę ładna i sprawiała wrażenie bardzo szanującej się i dodatkowo dziewica to może 6 a nawet 8 miesięcy. Dłuższy okres powoduje wycofywanie się ze "związku"/przestaje nam zupełnie zależeć - nieodwracalne.

Gość dokladnie wrom
zeby poczekac dlugo musza byc spelnione warunki: bardzo ladna dziewica szanujaca sie i to bardzo

Gość wrom jestes DNO
a kazda madra laska by cie szybciej w dupe kopnela jakby zobaczyla jakim ejstes debilem. dokladnie wrom > ciebie tyczy sie to samo pajacu

Gość dokladnie wrom
lubie seks. wiec dlaczego mam dlugo czekac. a najbardziej wkurzaja mnie laski co spaly z kilkoma kolesiami, a teraz boja sie, ze kolejny zaliczy i zostawi i przetrzymuja teraz na sile. dla mnie seks jest bardzo wazny

Gość
Na dziewicę dość długo. Na resztę nie ma po co... Sporo jest w miarę znośnych kobiet, na które nie trzeba czekać.

Jak facet kocha to poczeka. Innymi nie warto sobie głowy \"zawracać \" Wielu bardzo wielu nie pokocha, jeśli nie pozna sfery erotycznej. Sex jest tak istotną częścią stosunków pomiędzy kobietą i mężczyzną, że bez wiedzy o niej, trudno się zaangażować. Gdy nie znamy temperamentu, preferencji drugiej osoby, potem są rozczarowania i wzajemny szantaż emocjonalny: jak możesz tego wymagać skoro mnie kochasz? Otóż widocznie nie kocha skoro oczekuje, choćby na ten słynny ozp. Co sobie wyobrażają takie osoby jak voalka? Że ktoś zrezygnuje ze swoich pragnień, gdy po pół roku okaże się, że istnieją poważne różnice w temperamentach, wizji współzycia? Taaaaaaaaak, zaraz usłyszę, że miarą miłości będzie poświęcenie na jej ołtarzu własnych pragnień. Wolę znaleźć kobietę, która da mi od razu to czego pragnę...

Gość gandzia22
moj chłopak np wiem że boi sie trochę tzn jakby boi sie zaangażowac nie umie,jeszcze nigdy sie nie zaangazował,zastanawiam się czy seks nas do siebie zblizy?

Gość kailaeeww
a co jesli faceto mowi ze jakby sie ze mna przespal(jestesmy ze soba krotko ale bylismy kumplami wczesniej)to wtedy by sie bardziej zaangazowal ?myslicie ze to prawda?gada ze mnie kocha itp ale ma opory w zaangazowaniu sie i jest bezuczuciowym facetem,...

Gość i nikt nic
?