Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka.....................

JAKIE PERFUMY DLA MAMY? - prosze o rade panie w wieku 35-50 lat

Polecane posty

witam:) chce kupic mamie perfumy tak do 200zl (moze byc troszke wiecej) ale kompletnie nie wiem czy trafie w jej gusta:) dlatego prosze panie w wieku 35-50 lat o wpisywanie marki i nazwy swoich ulubionych:) to dla mnie wazne:) z gory dziekuje:)

Gość polecam dior addict

dziekuje:) moze ktos jeszcze?? :D

a moze być porada duuuzo młodszego pana :-) sadze ze najlepiej wybeirz sie do niepoznaki z mam do perfumerii i tak sie pobawcie , zauważ co sie twojej mamie podobo - kazdy zapach na poszczególnym człowieku moze pachnieć zupełnie inaczej :-)

Gość djjjfkfkkka
Dziewczę, perfumy nie się kategoryzuje wg wieku ale według typu zapachu! Co się podoba twojej mamie? Zapachy świeże czy raczej słodkie? Owocowe czy kwiatowe, lekkie czy ciężkie? O tym pomyśl a nie pytaj o wiek.

Gość czasem słonce czasem deszcz
Tak jak Pudel radzi, zabierz mamę do perfumerii...tak będzie najlepiej i najtrafniej.

no niby tak ale moja mama jest zabiegana nie ma czasu na to zeby ze mna isc. slodkich zapachow napewno nie lubi... wiem ze lubi Chanel ale taki jest za drogi jak na moja kieszen:) prosze o rady jeszcze:) aha a perfumy musze kupic jutro:)

Gość slalalalaal
"Ta perfuma będzie najodpowiedniejsza" Inter, wy wsiowy niedouku!!!!!!! PERFUMY zawsze i tylko. Chyba że chcesz sprawiać wrażenie, że wychowałaś się w stodole.

Gość dkdkkkakak
Jak dla mnie kupowanie perfum w ciemno to idiotyzm.

moze i dla Ciebie to idiotyzm. powiedz to swojej mamie i kup jej kwiatka:P ja tu prosze panie o wypowiedz jakie perfumy lubia najbardziej. inne komentarze sa zbedne... dla mnie to wazne bo mysle ze mama bedzie sie cieszyc z perfumow--kazda kobieta by sie cieszyla nie??? :)

Agnieszka...wiesz cięzko tak doradzic wprost ...każda kobieta ma inny gust...moja mama lubi np. Miracle Lancome i z drugiej strony lubi tez L'Instant de Guerlain a są to zupełnie inne zapachy... My nie wiemy co Twoja mama lubi....może podpytaj co jej sie najbardziej podoba?

Gość do Agnieszki
akurat pętam sie po necie i przeczytalam Twoją prośbę. Twoja Mama nie lubi slodkich zapachow - kup jej ESCADA, może być mniejsze opakowanie. Sa to eleganckie perfumy, ładna nuta zapachowa. Jestem w wieku Twojej Mamy.

dziekuje:)

Gość mozesz kupic
DKNY (Donna Karan New York)

dzieki za rady itp:) ale ja prosze tylko o nazwy Waszych (pan w wieku 35-50lat) ulubionych perfum:) wiem ze to sprawa indywidualna ale ja poprostu nie chce jutro w perfumerii stanac jak wryta bo zobacze setki nazw i nie bede wiedziala od czego zaczac. a nie bede wachac wszystkich no nie??? i teraz spisze sobie te Wasze ulubione i zobacze ktory najbardziej pasuje do mojej mamy.... :)

Nie mam co prawda tylu lat, o ile pytasz, ale mam mame w tym wieku, więc może pomogę:P Bruno bannani, różowe, dokładnej nazwy nie znam ą w granicach tej ceny i moja mama (46l:P) bardzo je lubi.Jakbyś miała ochotę szarpnąć się na coś droższego to polecam j'dore diora białe. Nie są słodkie, a podobają się 'wielu kobietom w tym wieku. No ale też kosztują trochę wiecęj:P

to jeszcze c.Klein --Euphoria Cacharel-- NOA Lanvin-- Eclat D'Arpege Te dwa ostatnie są dosc delikatne

jejku dziekuje Wam wszystkim!!!!!!!! :)