Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziorek21075

poszukuje specjalisty od endometriozy?

Polecane posty

Gość madziorek21075

dziewczyny pomóżcie mi prosze!! potrzebuje dobrego specjalisty od endometriozy. byłam już u dr sojki ale on ma podejście "masowe", tzn.wypisać recepte i "następny prosze"!! wybieram sie teraz do dr arkadiusza jastrzębskiego,tylko nie ma zbyt dużo opinii na jego temat, jeśli któraś była u niego to prosze o opinie???!!

Gość ciasteczko6
a w jakim mieście szukasz? ja mam w katowicach.

Gość madzirek21075
Poszukuje dobrego ginekologa specjalizującego się w endometriozie najlepiej z KATOWIC lub BĘDZINA.Czy któraś zna opinie o dr RAFALE STOJKO Z KATOWIC lub dr ARKADIUSZU JASTRZĘBSKIM?

na stronie nasz-bocian znajdziesz na pewno wiarygodne informacje

Gość madzirek21075
Witam CIASTECZKO 6 jakiego polecasz z KATOWIC?

Gość ciasteczko6
madziorek - polecam Ci dr Tomasz Ślęczka - ja lecze się na endometrioze właśnie u niego już jakieś 4 lata. Polecam Ci go szczerze, jest kompetentny, a przy tym bardzo sympatyczny. Niestety przyjmuje tylko w prywatnej klinice ginekologiczno-położniczej w Katowicach - ale przy endometriozie warto załacić dużo, jesli masz dobre leczenie. Podaje numer do rejestracji: 032 257 03 69.

madzirek21075 - nie znam niestety żadnego specjalisty z Katowic, ale za to znam świentą specjalistkę z Bielska-Białej. Wiecej info. znajdziesz na www.wojnowscy.pl. Ja jestem pacjentką pani doktor i jest świetna i kompetentna. Pozdrawiam!