Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Freyka

Jak potraktować męski skarb ?

Polecane posty

Gość Freyka

Pytanie prośba.. Podpowiedzcie mi coś, prosze.. nie danwo zaczełam sie kochać zwe swoim chłopakiem, jest on moim pierwszym, i nie mam zbyt duzego doswiadczenia.. (a w zasadzie to zadnego:P). Wkoncu poprosił bym wzieła do buzi.. oczywiscie sprubowałam, jednak to było takie banalne.. Moze mogli byscie mi cos podpowiedziec jak mogła bym mu srawić wiekrza przyjemnosc..? Co mogło by mu sie spodobać, a czego powinnam unikać?

Gość p25
z pewnością nie powinnaś unikać słownika ortograficznego

Gość skerdynka
Przepraszam, ale akurat pisałam to troszkę pośpiesznie.. Moze zamaist robic uwagi odnosnie jakosci ortograficznej jednak cos poradzisz? Tylko tak serio..

Gość mkaraonk
to typowe metody dowartosciowywania sie na forach w pl, dowalic komus albo napisac, ze to juz bylo tyle razy omawiane, wiec sobie poszukaj

Gość mkaraonk
sprawisz mu przyjemnosc, mowiac, ze np uwielbiasz go tam calowac i mietosic w ustach jego palke, ze cie to podnieca itp

Gość mkaraonk
nie probuj polknac calego, najwrazliwszy i tak jest tylko zoladz, jezyczkiem draznij wedzidelko, a jednoczesnie reka mozesz ruszac skora w dol i w gore, reka zdecydowanie moze mocno sciskac trzon

Gość Freyka
I przez te uwage pod koniec znow nie wiem na ile serio pisałeś(aś) nie wiem czy powinnam go ssać, cyz moze raczej izac... czy piescic przy tym jadra, czy moze lepiej wogóle ich nie dotykac...

Gość Freyka
Dzięki :| zamiast pisac złosliwosci mogłeś(as) nei pisać nic... Ja szukam tyko podpowiedzi...

Gość Freyka
mam tez psa kiedys mu brałam do buzi i połknełam wszystko było nie smaczne czy facet tez tak smakuje??

kwestia wprawy.patrz co mu sie podoba i to rob.mozna by opowiadac i opowiadac.badz delikatna,nie za mocno sciskaj,tak w sam raz.druga reka mozesz dotykac jego jader.jezeli nei dasz rady wziac do buzi,to wez sam czubek a reszte wez w reke.

Gość jhbgu
podpowiedzi masz rozne, wiecs obie wybierz co ci najbardziej odpowiada, i nawetjesli uwagi zamieszczane przez podszywow odstaja od formy (czasem i mnie powalaja ze smiechu)

Gość clo
a moj facet lubi jak biore do buzi calego i gleboko...ooo, to mu sie bardzo podoba. sam zołądź nie wystarczy

Gość studenciak
pocieraj go o brzuszek :-P

Gość dvsssss
mozesz tez znalesc przykłady w necie lub na filmie , jak to robia inne , i podpatrzec .....