Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZaniepokojnaMamusia

Córeczka dziwnie się zachowuje...

Polecane posty

Kawusia a twoja ile ma ze tez mleka nie chce pic? Ten lekarz jest troche starej daty i mowie mu ze dziecko juz nie ma zadnego uczulenia a on na to to zeby jej Nestle Junior podawac oczywiscie kupilam i co to samo ja wychodze z zalozenia ze nic na sile i nie daje i lekarza znieniam bo ten mnie bedzie tylko terroryzowal z tym czy mleko pije bo jak tam jestem to od razu o to pyta a niech sam sobie wypije taki nutromoigen bardzo smakowy jest nie powiem:P

Gość taka sobie pomaranczka
no to z tymi budyniami ci pozostaje kombinowac:) moze jeszcze z kapysta i grzybkami nalesniki:) banany maja mase skladnikow odzywczych, czytalam, ze dorosly czlowiek moglby w zasadzie tylko bananami sie zywic i nic by mu nie zabraklo:) ja tam bym na sile nie pchala. moze sprobuj jeszcze z tymi kinder wynalazkami, typu mleczna kanapka itp???

moje dziecko ma 3 lata.Mleka nie pije nawet nie wiem od kiedy:o Coś chyba z rok i 3 m-ce miała,a wcześniej tylko mleko ale z kaszką .Samego w życiu.Nigdy lekarka nie kazała mi dawać na siłę.Ja też wilu rzeczy nie lubię i nie zjadłabym nawet przez sen.W nocy zresztą nie je odkąd skończyła 6 m-cy.Teraztroszkę zaczyna mleko jeść z płatkami ale zajęło nam "nauka" parę miesięcy.Od niedawna je zawze na śniadanie płatki i szklankę krowiego mleka.Oprócz tego codziennie jakis jorurt,masło,naleśniki,budyń,serki topione,żółty ale tylko roztopiony :)

Gość taka sobie pomaranczka
a kakao???