miramar 303 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Śpiąca król...caryca napisał: Ja wolę kopać po twarzy. Ja się zamachu/ję takim wielkim nożem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 55 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, miramar napisał: Ja się zamachu/ję takim wielkim nożem. Ja łomem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: Ja łomem. Żartujesz sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1374 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, miramar napisał: Ja sobie wyobrażam jak wbijam ludziom nóż w serce albo spycham pod metro. Czasem się boję, że tak zrobię Mojemu się kiedyś śniło, że go dźgnełam nożem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1374 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, miramar napisał: Ja się zamachu/ję takim wielkim nożem. 4 minuty temu, Śpiąca król...caryca napisał: Ja łomem. Czasem spycham ze schodów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 578 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) . Edytowano 59 minut temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 578 Napisano 59 minut temu 41 minut temu, Fifofa napisał: Lewandowski nie powinien być ataku i stać pod bramką przeciwnika i czekać aż mu podadzą, powinien być bocznym obrońcą do wyprowadzenia akcji, nadawać tępo tylko jak pisałem inni też muszą umieć grać i tu jest porażka Chyba pomocnikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1374 Napisano 59 minut temu 15 minut temu, Śpiąca król...caryca napisał: Jak to uzasadnić ewolucyjnie? Wszystkie niedostępne w tym samym terminie, nie na konfliktów, panowie mogą iść razem na piwo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 50 minut temu 12 minut temu, Pokraka napisał: Mojemu się kiedyś śniło, że go dźgnełam nożem. Widziałaś takie filmiki, kiedy śpiącemu facetowi wkładają w rozporek parówkę i budzą go ucinając kiełbasę nożem albo nożycami. Chłopaki myślą, że to ich genitalia. Bardzo mnie to śmieszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 49 minut temu 9 minut temu, Pokraka napisał: Wszystkie niedostępne w tym samym terminie, nie na konfliktów, panowie mogą iść razem na piwo. Jesteś jednak nieco cyniczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 77 Napisano 43 minuty temu 14 minut temu, Onaaaa napisał: Chyba pomocnikiem Na tyłach powinien być taktyka jest ważna można zamieniać. co 20 minut. Jedna pozycja przeciwnik taktykę dostosuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 39 minut temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Na tyłach powinien być taktyka jest ważna można zamieniać. co 20 minut. Jedna pozycja przeciwnik taktykę dostosuje. A trener im krzyczy zza linii boiska - Chłopaki, zmieniamy pozycje! Teraz napastnikiem jest bramkarz! Bramkarz! Strzelajcie na bramkarza! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1374 Napisano 37 minut temu 12 minut temu, miramar napisał: Widziałaś takie filmiki, kiedy śpiącemu facetowi wkładają w rozporek parówkę i budzą go ucinając kiełbasę nożem albo nożycami. Chłopaki myślą, że to ich genitalia. Bardzo mnie to śmieszy. Widziałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1374 Napisano 33 minuty temu 14 minut temu, miramar napisał: Jesteś jednak nieco cyniczna. Trzeba tylko "łamistrajków" zwalczać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 77 Napisano 26 minut temu 8 minut temu, miramar napisał: A trener im krzyczy zza linii boiska - Chłopaki, zmieniamy pozycje! Teraz napastnikiem jest bramkarz! Bramkarz! Strzelajcie na bramkarza! Grać w piłkę i odnosić sukcesy trzeba być elastycznym. Bramkarz to bramkarz. Napastnik nie jest bronił bramki i robił dystansy sam sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 382 Napisano 24 minuty temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Grać w piłkę i odnosić sukcesy trzeba być elastycznym. Bramkarz to bramkarz. Napastnik nie jest bronił bramki i robił dystansy sam sobie. Ty jakoś pokracznie piszesz. Masz jakieś orzeczenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 14 Napisano 17 minut temu 6 minut temu, Malowany napisał: Ty jakoś pokracznie piszesz. Masz jakieś orzeczenie? A ty tu jesteś od wczoraj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 17 minut temu 7 minut temu, Fifofa napisał: Grać w piłkę i odnosić sukcesy trzeba być elastycznym. Bramkarz to bramkarz. Napastnik nie jest bronił bramki i robił dystansy sam sobie. Mówiłeś o tym, że mają zamieniać się pozycjami co 20 minut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 382 Napisano 15 minut temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: A ty tu jesteś od wczoraj? Już dawno to zauważyłem, co nie zmienia faktu, że nie wiem co mu dolega. Więc pytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach