Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość genowefa pigwwwwaaaaa

Przespałam się z chłopakiem przyjaciółki po alkoholu-ALE WSTYD!!!

Polecane posty

Gość m084
tez tak chce ale co zrobic nie pije za czesto niestety....

Bo tak to jest..jak facet nawet ten ktory jest zajęty bzyknie babke na imprezie to mu sie wybacza bo hahahaaaaa był narąbany i nie wiedział co robi i mu sie chciało..minie pare dni i kobitka wybaczy,przyjmie znowu pod swoje skrzydełka...ale kobieta to juz dziwka..no ejjjj jak ona mogła sie z innym! po alkoholu!! tym bardziej sie zeszmaciła!! bo po co taka ku..e trzymać.. ja mialam kochana podobna sytuacje do twojej...i wlasnie "dzięki" tym wspaniałym ludziom którzy myślą że sa idealni,bo są razem dwa lata i juz wielka miłość,ślub i dziecko którego nigdy wczesniej nie planowali mówią Ci ze to wszystko co robisz jest złe... jesteśmy tylko ludzmi i czasem takie sytuacje wychodzą..ale zawsze się gnębi nas kobiety...mimo ze jestesmy same a oni już maja kogoś...ale zawsze jest tak "ty jestes kobieta i powinnaś myśleć co jest dla Ciebie dobre"..ale do cholery!! my też mamy swoje potrzeby!! i faceci to wykorzystują..ale to my jesteśmy dz..ki..

Gość Dżony Deborah
A co nas moze obchodzic to ze jestes zwykla dziwka? W kazdej kobiecie drzemie kurwa a ty wlasnie to w sobie obudzilac pusta szmato. I juz raczej nie wypada nazywac tej dziewczyny "przyjacioka" :-O

Gość prawiczek wierny edeq
jestes kurwa

Gość MiećCzyByć
aż mi sie włosy na głowie jeża gdy czytam te komentarze pod historią. Gdyby była facetem inaczej byście gadali. a ja zrobiłam dokładnie to samo tylko jeszcze gorzej, bo nie byłam tak całkiem pijana. to on zainicjował, chłopak przyjaciółki którego spotkałam w klubie bo przyjechał bez niej... zrobiliśmy to w samochodzie, ona byla w tym czasie w ciąży. nie wiem co nas napadło, ale człowiek jest tylko człowiekiem.

Gość gość
Ja też miałem tą sytuacje moja dziewczyna przespala się z bratem koleżanki i nie śmiale mi wszystko wyjaśniła mówiła że była pijana że to był tylko sex byłem z nią umówiony a gdy pojechałem po nią to już wsadził w nią kotasa i w pozycji po borzemu a jak ih zobaczyłem to brał ją na łyżeczkę a jego siostra się przyglądala