Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babeczka 30

Czy są jeszcze na tym świecie mężczyźni którzy...

Polecane posty

Rosalinda---> Mylisz się. Ja akurat siedzę trochę w necie i mam wyższe wyksztalcenie.

Gość babeczka 30
ROSALINDA PACZEKO pewnie powie,że męski...zwłaszcza że siedzi na babskim forum :D

ROSALINDA PACZEKO pewnie powie,że męski...zwłaszcza że siedzi na babskim forum } Byłem kiedyś na męskim forum .. podszyłem się i dostałem bana że do dziś nie mogę się tak zalogowąc.. niech spadają.. :D

nie rozumiem facetów którzy sikają na siedząco. przecież to nie dość że niewygodne to poniżające. to tak jakby kobiecie kazać sikać do pisuaru. facet który sika na siedząco to półbaba :D

Gość babeczka 30
Myrevin zachciało się podszywów to trzeba było krawcową zostać ;P yyy sorry krawcem chyba ;)

Temat \"co faceci robią na damskim forum\" był juz wałkowany 1000 razy. Jeśli chodzi o mnie wyjaśnia to punkt \"hobby\" w moim profilu ;)

No cóż, z żalem bo z żalem, ale zweryfikowałam swoje poglądy i muszę przyznać, że to forum dawno przestało być babskie...

--> babeczka 30 E.. tam.. po pobycie tam stwierdzam że mężczyźni potrafią być jeszcze bardziej nudni jak kobiety... :o Topik na 500 postów o zwycięstwie Ligii... 1:0 .. doszedłem do wniosku że jestem nienormalny.. bo nie zrozumiałem ani jedengo postu.. więc się podszyłem pod jakiegoś debila co każdy post kończył tekstem "Legia Pany" .. czy cus takiego.. i tyle mnie tam widzieli.. :o

Myrevin---> 🖐️ Całkowicie Cie rozumiem i popieram. Mnie też nie interusuje piłka w wydaniu naszej ligi. Zwisa mi widowisko gdzie 22 biznesmenów porusza sie po boisku i udaje, że gra w piłkę. A kibole podcniecają się głownie tym kto komu i za ile sprzedał mecz albo który gracz za ile przeszedł do kogo :o Dobry mecz lubię obejrzeć ale po co gadać o tym na forum. Natomiast kobieca natura, fenomen kobiecości - to jest to co mnie fascynuje. Lubię penetrować zakamarki kobiecej duszy (ciała oczywiście również ;) ) i to mam m.in. dzięki cafe :)

Gość DDDDeeee
nie ma jak babskie forum zjadą faceta ile wlezie :o

Gość uuuppppp