Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sirhan ad-Din an-Nabhani

Prawdziwe kobiety nie golą nóg.

Polecane posty

Nie prosiłam o wykład tylko pytałam skąd się urwałeś } :D

sam jestes produktem i to ulomnym, mam nadzieje ze stad znikniesz, in shallah :)

'arabski' przyjaciel powinien wiedzieć, ze depilacja masą cukrową jest wynalazkiem arabskim oraz, ze rytualnie - przed ślubem między innymi kobieta jest poddawana takiemu zabiegowi - jest wieczór depilacji, wieczór henny.... zgodnie z legendą to król Salomon zachwycony urodą królowej Saby ale zaskoczony jej owłosieniem obfitym na nogach był uprzejmy wynaleźć ową wspomnianą pastę cukrową.... ktoś znów projekt prowokacyjny powołał do życia - ciekawe kto?

Gość jjjaaamilah
a mężczyźnie co robia? Golą zarost na twarzy, ćwiczą na siłowni żeby mieć lepsze ciało, obcinają włosy na głowie , używają produktów do stylizacji włosów, perfum... Są sztuczni i powinni również stać na wystawie. Bo również nie sa w tym wszystkim prawdziwi :O

Sirhan ad-Din an-Nabhani - co jełopie nie kumasz języka ? Przecież tak cie rajcuje arabski świat, nie ? Może zacznij się wpierw uczyć

Gość jjjaaamilah
dokładnie, nasz "niby arabski przyjaciel " nie wie że w krajach arabskich i wogóle wśród muzułmanów depilacja jest obowiązkiem i to nie golenie nóg tylko depilacja całego ciała!

skoro to faceci wybieraja kobiety ( a wybieraja te ogolone i zadbane) to chyba widocznie takie im sie podobaja. Poza tym to 21 wiek, noze nie dla bliskiego wstecznego wschodu gdzie facet moze wybrac kobiete a najczesciej to kobieta i mezczyzna sa swatani przez rodzine, wiec i facet nie ma wyboru.

Gość jjjaaamilah
to ojciec decyduje za kogo kobieta wyjdzie za mąż a nie facet znajduje sobie zonę. To rodzice wybieraja. Widać, że się znasz :O

Gość KokoDżambo
A skąd jesteś Allah Akbar? :)

Gość KokoDżambo
Oj tam, i niby skąd masz polskie znaki? :P chodzi mi o to gdzie teraz przebywasz, w Polsce

Gość jjjaaamilah
jakbyś był z Arabii to znałabyś arabską kulturę i zwyczaje a niestety jej nie znasz więc przykro mi :O

Gość prawdziwe kobiety mają
idealnie gładkie nogi dlatego ich nie golą - nie maja po prostu czego golić :P