Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sirhan ad-Din an-Nabhani

Prawdziwe kobiety nie golą nóg.

Polecane posty

A ja siedze w bahrajnie i wiem za jakimi kobietami sie slinia faceci, wlasnie za takimi ktorych ty nie lubisz. Dodam jeszcze ze w swiecie arabskim jest mnostwo gejow, bo dosrataja oni odseparowani od kobiet i ich praktyki seksualne zaczynaja sie z kolegami ( to jest fakt) Tak wiec moze lubisz panow :)

Gość KokoDżambo
Blisko Warszawy? I co w życiu robisz? Studiujesz, pracujesz?

Gość jjjaaamilah
من يكون هذا الرجل الذي كان هنا

Gość I co//////////////
..nie możesz sie sam wyleczyc z tej choroby?...czy przypadkiem nie trwa ona zbyt długo?.................

Gość jesteś dupa wołowa
nie żaden lekarz tłumaczenie tych bazgrołów z twoje stopki Allahu Akbar Allahu Akbar God is above the aggressor Cade God Mazloum best supporter I certainty with weapons Savtdi My Nour shine in the right hands Tell me tell me Allahu Akbar Allahu Akbar Allahu Akbar God is above the aggressor Cade zdajesz sobie sprawe że system Echelon już cię wychaczył i zainteresuja sie toba odpowiednie służby? przetrzepią ci komp pod pretekstem szukania nielegalnych mp3 :D terrorystów oszołomów nie wolno lekceważyć :)

Gość KokoDżambo
a po co przyjechałeś do Polski?

Gość KokoDżambo
i ona nie goli nóg ani pach? :)

Gość przegralam
na haslo jestem lekarzem probuja nieudaczniczy dziewczyny podrywac :o lekarzu lecz sie sam!! jestem nieprawdziwa bo sie gole :P

Gość KokoDżambo
a pracuje? wychodzi z domu? nie wstydzi się tego jaka jest zaniedbana? przecież włosy na nogach i pod pachami widać, szczególnie latem jakoś nigdy nie byłam na dyskotece a się depiluję

Gość a ty se też nie golisz pach
? bo o czym zapewne nie wiesz Mudżachedini zawsze golą sobie pachy ale za to nosza brody :) a arabskie kobiety depilują sobie nogi od najmłodszych lat, nawet na wsiach uzywają do tego mieszaniny miodu & cukru jak to zaschnie to zrywaja jednym ruchem reki taki z ciebie Arabus jak ze mnie Chińczyk