Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze pomozcie

gdzie znajde jakies fajne wierszyki na walentynki?

Polecane posty

Gość prosze pomozcie

brat mnie poprosil abym znalazla mu jakis wierszyk zeby mogl go napisac na walentynce, zwiazku z tym ze brat ma troche lat to nie chce wierszyka typu na gorze roze na dole fiolki, a narazie tylko z takimi sie spotkalam gdzie mozna znalesc takie dojrzalsze krotkie wiersze

Gość prosze pomozcie
poprostu super! a moze cos po polsku?

Gość prosze pomozcie
no wlasnie szukam caly czas w googlach ale tam sa wierszyki takie jak dla dzieci z podstawowki, a moj brat ma 27 lat i raczej mu nie wypada gdzie znajde jakiejs dojrzalsze wierszyki?

Gość prawdziwa poezja jest tylko po
arabsku. niestety :(

Gość prosze pomozcie
cos krotkiego ale sensownego

Gość no to może
hokus pokus czary mary twoja stara to twój stary:classic_cool:

Gość prosze pomozcie
moze inaczej drodzy panowie, co napiszecie na kartce ktorą wreczycie swojej ukochanej na walentyki

Gość tez wlasnie szukam takiego
czegos bardziej dojrzalszego.. ale w necie spotykam jakies malo powazne rymowanki :o pomozcie...!!

Gość prosze pomozcie
narazie znalazlam cos takiego , tylko nie wiem czy bratu sie spodoba "Nasza miłość ciągle trwa, tyle dni i już lat i właśnie dziś obchodzi swoje święto, byśmy czcili jej istnienie i jej piękno." Szczęście Ci niosę i Ty daj mi szczęście! Ręce wyciągam, by chwycić Twe ręce. Sercem gorącym przyjmuje Twe serce, Pragnę być z Tobą i... już z nikim więcej!

Aż Tak Cię Kocham Kocham Cię okiem spragnionym, pieszczotliwą dłonią strumienia słodkich słów, czułą myślą Kocham Cię Wilgotnym słońcem świerzego poranka, melodyjnym śpiewem szklanych kropel deszczu, fal cichym szeptem i wiatru skrzydłem lekkim Kocham Cię aromatem tysiąca róż i niebem nieprzebranym Kocham sercem i dziękuję Ci za to że jesteś.... A.Burn **** Co to jest miłość Nie wiem Ale to miłe Że chcę go mieć Dla siebie Na nie wiem Ile Gdzie mieszka miłość Nie wiem Może w uśmiechu Czasem ją słychać W śpiewie A czasem W echu Co to jest miłość Powiedz Albo nic nie mów Ja chcę cię mieć Przy sobie I nie wiem Czemu Jonasz Kofta - " Co to jest miłość" ***** Dla mnie te godziny, które spędzam z Tobą, to pachnący ogród, delikatne światło poranka i fontanna, która śpiewa dla niego... Ty i tylko Ty sprawiasz, że żyję... [George Moore]

Gość prosze pomozcie