Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewloia

kto ma doła od paru dni, tygodni

Polecane posty

Gość ewloia

Od jakiegoś tygodnia, może dłużej mam po prostu doła giganta. Ciagle płaczę, nie widzę sensu życia, jestem wiecznie śpiąca, a gdy już zasypiam to budzi mnie byle co i wtedy nie mogę już zasnąć. Niechętnie wstaję rano, niechętnie rozmawiam z ludźmi, nic mnie nie cieszy. Najchętniej zasylabym się z dala od wszystkiego i przespała to. Gadałam z mamą, ma tak samo od kilku dni. Moja przyjaciółka - identycznie, od paru tygodni. Może to jakieś przesilenie po zimie? Bo ja jestem osobą wesołą, cieszącą się ze wszystkiego, optymistką, a tu nagle taki dół że najchętniej bym umarła. :O Ma ktoś tak?

Gość buahha
moze wyjdz na dwor .Naturalnym srodowiskiem czlowieka jest otwarta przestrzen a nie jaskinie . Brak promienie slonecznych w pomieszczeniach moze miec wplyw na twoje samopoczucie

Gość ewloia
jakie promienie słoneczne skoro jest ponuro i ciemno na dworze :(

Gość buahha
spokojnie jest jasniej niz w domu .

Gość buahha
moze ci chopa brak?

Gość Juuu
Witam w klubie... Do optymistek wprawdzie nigdy nie nalezalam,ale tak zle jak jest tera zjeszcze nie bylo. I cholera wie,dlaczego. Nawet nie wiem,jak sobi pomoc,bo nic mnie nie cieszy, nie mam zadnych marzen ani planow na przyszlosc.

Gość ja tez mam mega dola
ktory trwa juz bardzo dlugo. a wszzystko przez tego cholernego zeza i fobie spoleczna.....

Gość dol max
fajnie ja nawet o tym z mama nie moge pogadac! z nia sie wogule nie da rozmawiac! moje zdanie sie nie liczy a mam 23 lata! uwarza ze tylko ona ma racje, i trzeba sie podporzadkowac. a sama doprowadza mnie do dolu maxa

Gość Proteus
mialem dola po zakonczeniu 3 letniego zwiazku z narzeczona :) cos sie w niej wypalilo,starajac sie o jej milosc dowiedzialem sie tylu rzeczy o nas samych,ze poprostu dol przeszedl-nieudalo sie i w sumie oboje jestesmy happy:P

moja rodzinka tez mnie nie rozumie. wg nich jestem nienormalna mam trudny charakter nic mi nie pasuje itp itd :-(

Gość .......................+++++..
mam dola juz jakis rok :(

no u mnie to juz w sumie trwa jakies 1,5 roku

Gość jamamdola
od 5 miesiecy..5 miesiacy temu odszedl moj narzeczony na pol roku przed slubem, 4 miesiace temu stracilam nasze dziecko :( ... juz nie walcze czekam na smierc