Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

demeter

Farbowanie włosów na kolor zblizony do naturalnego

Polecane posty

Witam! Chciałam zapytać Was o opinie na temat taki jak w temacie. Mam ciemnobrazowe włosy i zastanawiam się czy nie zafarować ich na podobny do mojego kolor aby były bardziej lśniące i wyraziste... Co o tym myslicie? Czy Ktoś tak zrobił i był zadowolony z efektu? Jakie farby polecacie do takich włosów jak moje? Mam jeszcze jedny pytanie.... Moje włosy sa średnio długie... Jakies 10 cm za ramiona. Czy jedna farba wystarczy? Nigdy nie farbowałam włosów i trochę się obawiam - stąd te pytania:) Pozdrawiam!

Gość zamiast farby użyj szamponu
szamponu koloryzującego lub szamponetki farba tylko niepotrzebnie osłabi włosy, będą wypadac i zrobią się szorstkie i suche użyj płukanek bez amoniaku

Gość Tylko nie szamponetka
Jak widzę, że ktos to poleca, to mnie szlag trafia... Po szamponetce masz łądne włosy do 2-3 myć. Potem robią sie poszarzałe i takie już zostają... Nie wiem, jak to się dzieje, bo niby szamponetka po 6-8 myciach powinna zejść. Ale włosy i tak zostają szare... Masakra!! Więc potem albo szamponetka non stop, albo właśnie szampon koloryzujący czy farba. To już lepiej od razu sobie farbę machnąć i o problemie.

Gość gość
JEśli chodzi o naturalne kolorki to zdecydowanie polecam cameleo omega, świetne odcienie mają, a farba nie niszczy włosów, tylko dodatkowo je pielęgnuje, bo ma w zestawie serum z olejków