Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamillo

Dlaczego podobaja mi się starsze kobiety? Sam mam 33 lata?

Polecane posty

Gość klasyczna prosta
tak przy okazji się trafila bo na 1 str byla

fajna babka. Ty myslisz powaznie, no to teraz musi ona sie o tym dowiedziec, a najlepiej przekonac, wiec wymysl cos ;)

Gość radecki
a moja Chelsea podoba cie sie?

Gość radecki
Dzieki Draska. Podejde do niej na ulicy i zagadam. Musi byc sympatyczna. Zawsze sie usmiecha

Gość klasyczna prosta
wow, piękna jest!! ja nie wierze ze ona ma 37 lat!!! wygląda na 27 jak nie na mniej! zaproś ja na kawke, do kina moze, jutro walentynki:) wygląda na bardzo sympatyczną zawsze możesz spróbować żeby potem nie żalowac ze czegoś nie zrobiles jak znajdzie sobie innego Powodzenia:)

Gość o ja pier........
pokazujesz swoją ukochaną BEZ JEJ ZGODY na forum, gdzie większość to pryszczaci onaniści :O:O:O kasuj to szybko i módl się, żeby ona się nie dowiedziała :O

Skoro zamieściła swoje zdjęcie na Sympatii, czyli w miejscu "publicznym" to jakby wyraziła zgodę na oglądanie swojej osoby (moja fotka też tam jest). Ale ty Radku się pośpiesz, bo ci ją sprzątną sprzed nosa. Pamiętaj, jutro walentynki, więc do dzieła :)

ja tez jestem ale na ilove i tez szukam ksiecia z bajki hihi

Draska, ja też jestem na iLove, czy do ciebie też piszą tylko młodsi????

Gość e tam żadne cudo
normalna, przeciętna kobitka :) ale piesio i kicio ładne ;)

Gość radecki
Wiedziałem,że bedzie sie podobała. Na realu wyglada jeszcze lepiej. Przy najblizszym spotkaniu zpraszam ja na wieczorne spotkanie. Nie jestem niesmiały ale troche sie boje,ze potraktuje mnie jak napaleńca.

najczesniej wlasnie mlodsi, albo tacy po 50-tce. Juz sie zastanawialam nieraz dlaczego rowiesnicy mnie omijają, czy ze mna cos nie tak czy jak.

Gość radecki
przecietna kobieta-chyba oszalałeś. Widzialeś babki pod czterdziestkę, często wygladaja jak jej matki. I ten usmiech

Gość radecki
Pieska ma odjazdowego , ratlerka w pulowerku chodzi. Kotka moze kiedys zobaczę:):)

Wieczorne spotkanie hmm, zaproś ja narazie na spotkanie w ogole bez okreslania pory. Młodszy+wieczorne spotkanie=seks ;)

Gość radecki
Draska jesteś wielka

Gość e tam żadne cudo
wyluzuj :) pracuję z takimi kobitkami, to wiem

Krytyk, nie przyznam się :) Radecki, śliczna jest, 3mam kciuki.

Gość radecki
e tam zadne cudo - mi sie podoba, jest urocza i wcale nie musi sie kazdemu podobać. Czasami jak ja widze na ulicy zamyslona ma taki super grymas dziecka na buzi. Musi byc bardzo ciepła. Nawet ten pies o tym swiadczy. On chyba wymaga duzo czułości. Ciekawe czemu rozstała sie z mezem,

Gość radecki
Ja tez dziewczyny trzymam kciuki zeby trafił sie Wam wreszcie ten wymarzony...

nie dziekujemy zeby nie zapeszyc, pozwolilam sobie odpowieziec za kolezanke tez ;)

Gość radecki
Pewnie tez jestescie urocze. Kiedyś rozmawialem o tymz moja matką, o takim zwiazku z 10 lat starsza panią. Nie była zadowolona. Ale miała tylko jedno a własciwie dwa zastrzezenia - dzieci. Ze ona nie da mi swoich dzieci, bo jest za "stara" na rodzenie i czy zaakceptuje mnie jej dziecko. Poza tym powiedziała,ze nawet by wolala taka synową , z która mogłaby sie zaprzyjaxnić

Wiek nawet pierwszej ciazy bardzo sie przesunal. Bardzo duzo kobiet rodzi pierwsze dzieci okolo i po 30, a nawet po 40 takze spokojnie, ale obawy Twojej mamy sa naturalne. Moja ciocia jest starsza od meza o 10 lat i sa wyjatkowo udanym malzenstwem

Gość agava23
nie powieje skromnością teraz ale jestem ładniejsza :D :P wiem wiem zaraz mnie zbesztacie ale wali mo to:))

Gość a ja powiem
że teraz mając 35 lat jestem bardziej atrakcyjniejsza niż jak miałam 20. :) bardziej seksowna, bardziej doświadczona itp. \"kobietka z klasą\" - tak na mnie mówią

Gość a ja powiem
a czuję się na 20 :)

wpisałem w wyszukiwarkę chelsea70 i znalazłem ją, piękna kobieta, radziłbym ci coś na przyśpieszenie, bo możesz być daleko w kolejce, albo tak kombinować żeby ciebie zobaczyła....