Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izaula

Jaka kobieta musi byc a by facet zwrocil na nia uwage?

Polecane posty

Gość izaula

chodzi mi o cechy charaktery i o wyglad

Gość
Ładna. I, przynajmniej dla mnie bez makijażu. Nad ranem można się niemile zaskoczyć :P Nie zwraca się uwagi ze względu na charakter. Ze względu na charakter kontynuuje się znajomość, albo nie.

Gość mrozynka
Musi byc naturalna. Zadbana, schludna, ewentualnie lekko podmalowana. No i fajnie by miala mily charakter.

no jak to jaka? piękna, zgrabna, inteligentna (ale nie za bardzo, żeby biedulek w kompleksy nie popadł), ubrana elegancko, ale tak, żeby było widać, jak się może prezentować bez ubrania, i koniecznie dziewica z temperamentem :P

Gość
kyyrene => gratulacje! Zgadłaś. W nagrodę dostajesz order z kartofla :P

Gość
Wieniec z makaronu? Można dodać kilka liści laurowych dla smaku :P

Gość Hej gej
Czerp inspiracje z wizerunku Dody, nikt nie pezejdzie obok ciebie obojetnie. Pytanie tylko, czy o taka wlasnie uwage ci chodzi.

abym na dziewczynę zwrócił uwagę to musy byc : wysoka szczupła ubrana skromnie ale gustownie :) i musi się uśmiechac :classic_cool:

Gość a ja wam napiszę jaki chłopak
zwrócił moją uwagę. Fakt, był obiektywnie przystojny , dla mnie nawet bardzo. Ale to kwestia gustu. Ale najfajniejsze w nim było to, ze co g spotykałam, się usmiechał.... Uśmiechał sie do deszczu, targajac i tak poczochrane włosy, miał zawsze pogodny wyraz twarzy.......... I to mnie najbardziej w tym chłopaku zakręciło . A mój chłopak: wiecznie zły, wiecznie coś mu nei pasuje, ciągle ma pretensje do świata, nie widzi, że życie umyka mu między palcami jego narzekań. Ale mam nadzieję, że jeszcze spotkam tamtego drugiego - i przynajmniej będę mogła popatrzeć na radość w oczach drugiego człowieka :)