Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest nie tak

Czemu on się nie podnieca?

Polecane posty

Gość hej tere bum
A ile on ma lat?

Gość co jest nie tak
27

Gość hej tere bum
Sorki - pisalas 27 - dlugo jest z Tobá?

Gość hej tere bum
Mój pierwszy facet po prostu sié znudzil, nigdy nie byl tak dlugo z dziewczyná przede mná (2 lata) stwierdzil, ze potrzebuje przerwy - a w juz na drugi dzien mial inná ;(

Gość co jest nie tak
3 miesiące - i tak było od samego początku... wiec nie wiem... może on ma jakieś problemy?? Jak już się kochamy to może naprawdę długo wytrzymać... ale zacząć jest ciężko... Na początku, kiedy jeszcze nie przeszliśmy do seksu oralnego - w moim wykonaniu jakoś sobie radził, a teraz mam wrażenie jakby czekał tylko na to:/

Gość co jest nie tak
No to mnie pocieszyłaś... :( Jak on mógł się znudzić skoro układa nam się zajebiście, on często już z 2 dniowym wyprzedzeniem umawia się na seks - nie może się go doczekać, kupuje zabawki które mają nam urozmaicić co nieco... a potem klapa...

Gość hej tere bum
A znasz jego doswiadczenia? Moze faktycznie cos z kims poszlo nie tak i teraz to w sobie trzyma. Kobiety potrafiá byc naprawdé okrutne. Jedna tak zrobila taki numer mojemu (wtedy jeszcze mój nie byl), ze sié zbieral paré lat. Jak uslyszalam to sama bym jej leb urwala. Wiéc moze cos sié kiedys stalo?

Gość co jest nie tak
Może... Ale on nie chce na ten temat gadać a ja nie wiem jak go na to wszystko naprowadzić... kiedyś mu w żartach powiedziałam, że chyba za mało go podniecam i był mega foch... Wiec co mam zrobić? O jego byłych jakoś ochoty nie mam rozmawiać - zwłaszcza o ich życiu erotycznym ale wkurza mnie to strasznie. Najgorsze jest to, że ja w seksie nie mam zachamowań i próbuję wszystkiego co tylko jemu przyjdzie do głowy i mi przy okazji... więc? Ja rozumiem gdybym mu odmawiała, naśmiewała się z niego ale tego nie ma... a ja się czuję beznadziejnie...

Gość hej tere bum
To moze wlasnie uderzasz w czule miejsce. Bo skoro ma plany i chce, ale w trakcie nie wychodzi...A czy on ma ochoté porozmawiac o swoich bylych? Wiem, ze po 3 miesiácach nie tak latwo sié otworzyc no i psychologiem nie jestem, ale moze wlasnie tak jak pisalam, cos tam gdzies jest i go gryzie od srodka. Faceci tez sá delikatni i latwo ich zranic a trudniej sié leczá, bo niechétnie o tym rozmawiajá.

Gość hej tere bum
I jeszcze zapytam taká rzecz - chyba sié nie obrazasz jak mu nie wychodzi? Nie robisz mu wyrzutów?

Gość co jest nie tak
Po tej akcji z jego fochem zaczęłam sie zastanawiać czy problem nie leży po jego stronie. On o byłych nie rozmawia - nie wiem jak mają na imię, nawet te z którymi był kilka lat. Nigdy mu żadnych wyrzutów z tego powodu nie robiłam, fakt może go uraziłam tamtym hasłem ale aż tak dobrze go nie znam i nie wiem co mogę mu powiedzieć a co nie. To było dawno temu a on nadal nie może.3 miesiące to naprawdę mało żeby się tak otworzyć, wiem co lubi, co mu sprawia przyjemności i za każdym razem staram się to robić ale o problemach nie rozmawia:(

Gość hej tere bum
Raczej niestety jest to po jego stronie. Cos w nim siedzi. Jak Ci an nim zalezy to mozesz poczekac - jak to mówiá otwartosc rodzi otwartosc. Zobaczysz z czasem i wtedy zadecydujesz pewnie co dalej ;)

Gość co jest nie tak
poczekam, nie pozostaje mi nic innego. Zależy mi i szczerze mówiąc jakoś problemu nie mam żeby go doprowadzić do wzwodu. Ok, jak on bez seksu oralnego nie może odbyć stosunku to będę robić wszystko żeby było jak najlepiej:)

Gość hej tere bum
powodzenia

Gość wiecie co nie wszyscy
faceci to byki ropłodowe. Facet moze miec mniejszy temperament. A to ze facet nie ma wzwody nie zawsze swiadczy o tym ze nie jest podniecony.

Gość pakoss
" on często już z 2 dniowym wyprzedzeniem umawia się na seks - nie może się go doczekać, kupuje zabawki które mają nam urozmaicić co nieco... a potem klapa..." moze własnie chodzi o to planowaniem seksu... z moim mezem na poczatku tez planowalismy jakis dzien, nie moglismy sie go doczekac, a pozniej klapa albo z mojej strony albo z jego... bo za bardzo chcielismy, bo umowilismy sie, bo czekalismy wiec nie wypadalo tego nie zrobic, mimo, ze czasmi bylismy w ten dzien zmeczeni, albo po prostu nie mielismy ochoty itp. teraz nie planujemy, stawiamy ta ten przereklamowany spontan i jest cudownie... moja rada mniej planow, szczegolnie w seksie, t

Gość co jest nie tak
No tylko że zawsze jak się spotykamy idziemy do łóżka, może nie że planujemy ale bardzo dużo o nim rozmawiamy, co byśmy chcieli, co można sprobować itp. Mniejszy temperament... może to o to chodzi...

Gość anal_tata
przyzwyczajaj sie do tego, jak mialem lat 16 to tez mi stawal od powiewu wiatru. teraz mam 28 i juz nie staje mi od byle czego, abym mial erekcje to moja kobieta musi mi troche pomajstrowac przy ptaszku, reka lub ustami, same buziaczki w usta to za malo dla mnie, zwlaszcza kiedy mam seks codziennie. sa wyjatki - czasem jestem napalony, cos mnie podnieci i mi staje zanim wyjde z pracy, albo jak kilka dni nie zaruchalem to mi staje jak tylko ja widze i zaczynam calowac. ale po latach praktyki potrzeba silnych bodzcow. ma to swoje plusy - wolniej mi staje ale moge ruchac teraz 15-30 minut, kiedys szybko stawal ale 1 minutka i koniec.

Gość co jest nie tak
No fakt, on może naprawdę długo, czasami muszę go prosić żeby już skończył, bo nie mam sił. Wiem, że młodzi krócej mogą więc dziękuję, że on ma już swoje latka. Dam rade.

Gość catrterrr
Niedobrze ,ze faceta nie podnieca jego kobieta.Znaczy to ,ze nie jest dla niego dosc atrakcyjna seksualnie.Inna , ładna i nowa podniecila by go.Taka prawda.

Gość faceci co wy pierd...
moj facet ma 31 lat, jestesmy razem prawie rok.staje mu nawet jak sie do niego mocniej przytulam.wydaje mi sie ze to zalezy od mezczyzny.nieprawda jest ze jak sie ma 16 to staje caly czas,a jak 27 to juz nie,chyba to kwestia kobiety

Gość catrterrr
Facet musi miec kobiete ,ktora go podnieca,inaczej po pewnym czasie straci ochote na nia.I tak sie mecza potem cale zycie ze soba.Tulko nieliczni faceci maja szczescie zdobyc taka kobiete.