Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SatiNel

Zwykła gra na uczuciach!

Polecane posty

Dlaczego niektórzy faceci lubią się bawić uczuciami kobiet? Przez ponad pół roku byłam w związku z chłopakiem.. Gdy wszystko zaczęło się psuć, zaczęłam coraz bardziej się starać i robić wszystko by było lepiej. W końcu ja nei wytrzymałam tej jego obojetności.. Przestalismy się odzywać.. Milczenie trwało 3 miesiące. Odezwałam się do niego.. Czasem był miły i taki jak kiesyś- wręcz wspaniały! :) .. czasami chłodny.... a innym razem mnie po prostu olewał.. :( Po przeprowadzeniu powaznej rozmowy, wynikło że ja jestem wszystkiemu winna (a nie jestem! Choćby to że przez tą jego chorą zazdrość skasowałam wszytske konta i profile na necie, w tym gady, żeby !koledzy! do mnie nie pisali). Nie dowiedziałam się co ja złego zrobiłam. Zero konkretów. Ostatnio zablokowałam go na gg, usunęłam wszędzie z kontaktów, tylko pozostały zdjęcia. Musze go wyrzucić z pamięci.. a ja nadal go kocham... Wiem od niedawna że ma inną-.. i to nie z jego ust. Tchórz..! :( Szyko zapomniał i szybko znalazł sobie nową 'miłość'. Po co był ze mną tyle czasu skoro robil wszystko dla zabawy! :( No więc ponawiam pytanie. Dlaczego niektórzy faceci bawią się uczuciami kobiet?

Wiem że to nie pociecha.. ale zarówno faceci jak i kobiety.. potrafią być zwykłymi kurwami. :o