Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staramsie

bardzo delikatna sprawa...

Polecane posty

Gość staramsie

mam pytanie do was . czy moge i nie bedzie to chamskie jak powiem mojej dziewczynie (na ktorej mi bardzo zalezy) by ogolila sie w miejsu intymnym . nie chodzi o to ze mi to jakos bardzo przeszkadza i nie wiem mialbym z nia przez to zerwac czy cos w tym stylu ale wolalbym zeby byla ogolona potraktujcie to powaznie a przynamiej jedna osoba i niech mi doradzi ... bede za 15 minut

powiedz jej że wolałbyś abyś aby się ogoliła...najważniejsza jest szczerość w związku...po prostu jej to powiedz,nie owijaj w bawełne bo to będzie jeszcze gorsze...

ja na twoim miejscu spytala jej sie czy nie chce sie podgolic:) nie powinna sie obrazic;) uargemuntuj to np ze bedzie cie to bardziej podniecac;)

Gość jap
lepiej zapytaj się czy ty możesz ją ogolić

Gość to nie działa
a moja sie obraziła jak zaproponowalem zeby sie ogoliła :(tzn zeby przycieła troche nożyczkami chociaz na 1 cm bo takie wielkie krzaki nie są estetyczne

Hahahahaha, co wy się tych swoich kobitek boicie? Ja tam walę wprost mojemu facetowi. On mi też. Albo zrobi to o co prosicie, albo wam odmówi. Nie sądzę, żeby się na was gniewała, chyba że jest przewrażliwiona na swoim punkcie ;)

Gość razdwatrzytrw

Gość staramsie
dzieki ... ogolnie troche dziwna sprawa : / ale teraz juz na bank ja o to poprosze :)

Gość a ja ci powiem tak
nie żebym miała coś przeciwko goleniu i jesli Twoja dziewczyna się zgodzi to wszystko ok, ale jesli Ci odmówi to sie nie dziw, a najlepiej sam sobie ogól miejsca intymne i zobacz jaka to przyjemnośc jak włosy odrastaja , a co więcej jak pieknie to potem wygląda kiedy kilka zaczyna wrastac w skórę i tworza się ropiejące krostki...

oj juz nie przesadzajmy;) miliony kobiet sie goli i jakos nie umieraja z tego powodu;) zeby nie miala krostek to niech sobie tylko je przytnie na dlugos, np pol centymetra i spoko:) poza tym to zalezy bo ja nie zawsze mam krostki po goleniu:)

Gość dokładnie .. daj jej
3tys na dziesięc zabiegów laserem i wtedy to nawet może miec gołą jak 5-latka...

jeśli się nie depiluje, to znaczy, że nie chce, logiczne ufundujesz jej zabieg, to co innego, wtedy masz prawo ją namawiać... specjanie dla chłopaka nie warto się poświęcać

Gość staramsie
hmm pewnie sobie zaraz pomyslicie ze jestem jakims pedantem czy "gejkiem" ale sie akurat gole w tym miejscu nie ukrywam ze na poczatku po dwoch czy trzech ogolneniach bylo nie ciekawie zwlaszcza po paru dniach ale do wszsytkiego mozna sie przyzwyczaic nie mam krostek moze jest delikatne zaczerwinie ale nie tak widoczne i co najwazniejsze bolace tak samo z pachami , nie mowiac o twarzy ...

Gość ok tylko że ogolenie
sobie warg sromowych i ogolenie jajek to nie to samo.. skóra jest o wiele delikatniejsza...

Gość a ja czytałam że faceci
którzy gola się "tam" mają kompleks małego członka bo bez owłosienia on wydaje się większy... :o

Gość staramsie
swego czasu mialem dziewczyne ktora mi to zaproponowala i mi sie to spodobalo gole sie raz w miesiacu czasem rzadziej wiec bym bardziej powiedzial ze sa przystrzyzone na klacie nie ruszam i nie bede nie przeszkadzaja mi zreszta mnie mam jeszcze tak duzego zarostu na klacie ... no i nie mam kompleksow ze nie naleze do elit :)

...myślę, że nie musisz nikogo uświadamiać, jak wygląda skóra po goleniu...poza tym wiele zależy od tego, jak jest wrażliwa..Ty nie widzisz żadnych problemów, a ta dziewczyna ? - nie wiadomo