Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A_on19

Po co komu dziewczyna?

Polecane posty

Gość A_on19

Na dluzsza mete nudzi sie przebywanie z nia, zabieranie gdziekolwiek. Chcialoby sie pobyc samemu, a nie mozna. Bo jest dziewczyna i sa obowiazki. Mialem jedna i jakos nie mam parcia zeby miec kolejna. Caly czas to samo - tandetne duperele, jakies misie, kwiatki, serduszka, puste haselka i cytaty, pseudo romantyczne wzruszenia, w wygladzie przewaza sezonowa moda. I jak tu sie moze jakas naprawde spodobac?

hehe ja mam trochę podobnie, tyle, że w stosunku co do faceta :) niby fajnie jest mieć kogos takiego tylko dla siebie i wogóle wszystkie związane z tym przyjemności, ale z ta samotnością to masz racje do tego dochodzi odpowiedzialność, ogromna :)

Gość naylepshy txt
jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o energie :classic_cool:

pomyślmy...."luźne związki" to chop siup do łóżka i żegnam panią?? A potem do ołtarza to najlepiej z dziewicą, co?? :P

Gość A_on19
Ty masz lepiej, bo to chlopak musi zapewnic dziewczynie jakies atrakcje, itd. ja rozumiem, ze na poczatku moze byc fajnie, ale na dluzsza mete dla mnie byloby meczace. Poza tym ja jestem z natury samotnikiem w sensie duchowym, nawet jak jestem z ludzmi czuje sie wiecznie sam. Lubie byc sam ze soba, zajac sie czyms. A jak wytlumaczyc dziewczynie, ze nie ma sie ochoty spotkac? Chyba z bylaby to dziewczyna o wiekszych aspiracjach niz takie typowe, ktore mijam na ulicy - wygladaja tak samo, sa tak samo niby romantyczne z internetowymi cytatmi o milosci na ustach. Do tego fotki w sepii/robione z gory albo w lustrze. To nie jest dla mnie ideal, to jest po prostu typowosc, pospolitosc i brak wyobrazni zeby pokusic sie na cos wiecej.

Gość A_on19
A jesli juz to wlasnie tylko znajomosci, blizsze lub dalsze. Ale nie chcialbym byc z taka typowa dziewczyna na stale.

może nie jestem doświadczona w tych sprawach, ale bardzo prawdopodobne, że kiedyś znudzi ci sie ta samotność :) nawet z praktyczniejszego punktu widzenia patrząc: kto by chciał sie zestarzeć w samotności?? albo siedzieć na głowie mężatej siostrze lub komuś takiemu?? :P

powiem Ci tak: każda dziewczyna jest romantyczna, choćby nie wiem jak sie zapierała, każdej sprawi przyjemność jakiś upominek czy coś :)

Gość insert123
heh, a ile masz lat? Pogadamy jak przekroczysz 35 ;)

Gość A_on19
Wystarczy popatrzec 14 lutego na to co sie dzieje dookola, dla mnie to jest beznadzieja. Ale oczywiscie dziewczyna by nie wybaczyla gdybym nie wzial udzialu w tym owczym pedzie i nie obchodzil tego dziadostwa. Tak samo dzien kobiet. Nie lubie takich wymuszonych 'swiat'.

MY, o ile mogę sie tak wyrazić :), podchodzimy do tego inaczej :) różnica płci, jak myślę :)

Gość naylepshy txt
upominki to ja sobie sama kupuje a jak chce troche romantyzmu to wlaze na mojego lafliboja i wlepiam sie w jego duze blyszczace czarne ślepia ;)

Gość A_on19
No wiem o czym mowicie, ale ja nie widze dla siebie nikogo. Moze i jestem wybredny, ale mam prawo, bo za duzo pospolitosci wokol. Mam 19 lat.

Gość naylepshy txt
19?? pewnie za duzo sie pustych licealistek naogladales ;) spoko spoko tez trace wiare w kobiety gdy wracam z praktyk w LO...

Gość A_on19
Wszedzie sa takie, nawet na studiach. To jest bardziej kwestia braku odrebnosci, przystosowania do wiekszosci, do ich gustow, brak jakichs wiekszych potrzeb. Za duzo jest takich... Ja moze jestem dlatego uczulony tak na typowosc, bo przebywalem w takim towarzystwie, gdzie indywidualnosc, wlasne zdanie, wykazanie sie wiedza czy inteligencja bylo deptane i uwazane za frajerstwo ;/

Gość naylepshy txt
hmmmm w dziwnych kregach sie obracasz :P kiedys trafisz na kobiete specjalnie dla Ciebie ;) bedzie taka jak Ty ale calkiem inna :P

Gość A_on19
To bylo gimnazjum ;P

Ze strony kobiety dodam że facet też potrafi być nużący na dłuższą metę ..... tak na luźny związek ok:) tylko gdzie takiego znaleźć ????

Gość gość
Wszystkie kobiety niezależnie od wieku są takie same. Tak samo odpychające z zachowania.

Gość gość sisi
Tak?.to poczytaj sobie temat..powyżej nick"zmęczona ja"

Gość gość sisi
Dokładnie..tytuł-Wyzwiska podczas kłótni.My kobiety też możemy powiedzieć to samo.Po co komu facet?

Gość gość
No właśnie.Po co?

Gość gość84
Jeszcze parę lat i też pewnie będę myślał podobnie jak autor...

Gość gość456789
Jeszcze jakiś czas temu dał bym się pociąć żeby z kimś być zrobił bym niemal wszystko. Dziś już nie jestem tego taki pewny. Moja praca jest taka że przebywam dużo z ludźmi i wyrobiłem sobie opinie o kobietach, niestety jest to opinia zła. Dopuki nie pojawi się ktoś kto zmieni moje zdanie niestety wolę pozostać sam A dlaczego? Otóż nie mam ochoty przebywać z wpatrzoną wiecznie w smartfona plastikową księżniczką która wstawia na instagrama zdjęcie swojej kupy .Nie interesują mnie też osoby które lecą na kasę nie mają żadnych zainteresowań i jedyna ich radość w życiu to ilość o***tych stosunków w rdzewiejącym bmw lub audi a3 .

Gość gość
dziewczyna musi byc bo mozna sie przytulic do cycka :D

Gość gość
jak się zakochasz, szybko zmienisz zdanie :P

Gość gość
Żeby robiła loda co nie

Gość gość
A po co komu facet, zwykle klamliwy, roszczeniowy, zdradzajacy, wulgarny, prostacki itd.

Gość gość
dziś A po co komu facet, zwykle klamliwy, roszczeniowy, zdradzajacy, wulgarny, prostacki itd. X Żebyś miała komu loda robić

Gość gość
Jak to dobrze ze za kilka dni dzieciory i ich lody wracaja do szkolek hihi i nie beda mialy czasu na wypisywanie bzdur :D do nauki sqrwiale bachory :D