Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość entalka

Trudna sytuacja... proszę wszystkie kochane kobiety o pomoc...

Polecane posty

Gość entalka

cześć! dziewczyny mam wielki problem... chyba.... jestem przy drugim opakowaniu Microgynon21. wczoraj wzielam 1 tabletke z drugiego listka po 7 dniowej przerwie, tylko ze pol godziny po tym jak ja wzielam bylam w lazience ( zrobic kupe)... a dzisiaj zabawialismy sie z chlopakiem oczywiscie bez gumki i troszke mu polecialo we mnie chyba bo on sam nie jest pewnien dokladnie bo szybko go wyjal i reszta poszla na brzuch, jednak jak sie dotknelam mialam tam troche bialej wydzieliny lub spermy... nie wiem..... zy sa szanse ze bede w ciazy???? prosze o powazne odpowiedzi bo sie teraz denerwujemy a to stalo sie tak nie oczekiwanie.... niby na ulotce pisze ze dzialaja od razu a ja jestem teraz przy 2 listku ale nie wiem jak to jest z tym zalatwianiem sie dokladnie.... prosze dziewczyny p[omożcie, naprawde nie robie sobie jaj ani nie mam 15 lat...

na ulotce jest napisane że skuteczność może nie być zachowana jeśli wystąpi ostra bieguka. u ciebie rozumiem że jej nie było, więc nie masz się czym martwić.

Gość lidkaaaaaa
mam pytanie czy przy drugim opakowaniu tabletek już jestem napewno dobrze zabezpieczona?

Gość ...ona...
tak!