Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olenkka

Jest mi strasznie smutno,musze sie wygadac

Polecane posty

Gość olenkka

Nie wiem co sie dzieje:(Nie widzielismy sie z moim chlopakiem ponad miesiac,on mieszka odemnie ponad 450km a ja mialam teraz sesje i nie bylo sie jak spotkac:(No i dzisiaj dzwonie do niego ze szefowa zaproponowala mi wolny weekend i ze moglabym przyjechac do niego teraz bo za tydzien mam poprawke z egzaminu i nie bedzie jak:( A on na to zebym sobie nie zawracala glowy teraz bo na dwa dni nie oplaca sie przyjezdzac:o Zamurowalo mnie:(:(Caly dzien dzisiaj rycze jak glupia:( Dlaczego on jest taki???Czasami juz mam wszystkiego dosyc Uklada sie nam ogolnie bardzo dobrze,bardzo sie kochamy,ale to co dzisiaj mi powiedzial to bardzo mnie zabolalo:(:(:(

Gość olenkka
ale smieszne:o

Gość współczuje-

Gość jakkakakkaka
przykre :( ja tam jestem sama :) choc nie mowie, ze jest supwer :(

A ja bym i tak pojechała :P wziąć go z zaskoczenia i wszystko się wyjaśni ....czy tak mocno kocha

Gość olenkka
Dzisiaj wieczorem bedziemy rozmawiac,moze sie wyjasni:o Ja go w pewien sposow rozumie bo w sobote on np pracuje i jeszcze teraz ma duzo zlecen,tak ze pewnie bede pol dnia sama,ale to nie zmienia faktu ze zawsze to blizej siebia............ach:(

A Ja bym sie cieszyła na jego miejscu z tego że chcesz przyjechać ... jak dla Mnie z miłości warto nawet na 5 minut i o wiele dalej:):)

dziwne jest dla mnie to, ze facet nie widział Cie miesiąc i nie tęsnkni, albo przynajmniej nie chce sie wyładowac na Tobie sexualnie, jesli juz wyzsze uczucia nie wchodzą w gre

Gość Hajleselasi
a długo jesteście razem?

Komiczne--- dokładnie Jeżeli nie miłość to chociaż pociąg seksualny :) a tak na marginesie jak on wytrzymał tyle czasu ??

Gość olenkka
No mnie tez to dziwi,czy dla niego dwa dni to malo?:o zwaszcza ze nie widzielismy sie tak dlugo:( Jestesmy ze soba ponad rok!

Gość awril
dokładnie,olenko...nie chce cie dolowac,ale gdyby mu zalezało naprawcde to ucieszyłby sie...albo przynajmniej inaczej zareagowl-typu-ze fajnie ze chcesz przyjechac,ale taka odległosc,czy to dobrze przemyslałas,na tak krotko?-lub cos w tym stylu...on nie zachował sie ładniie,nie tak,jak zakochany chłopiec w kazdym razie

Gość awril
takie zachowanie moze swiadczyc,ze nie jest wobec ciebie uczciwy i byc moze ma kogos..przykro mi,ale na to wyglada

Gość olenkka
Oj to nie jest tak On sie ucieszyl jak zadzwonilam do niego rano,mowil ze mogloby byc wspaniale....ale jak mu powiedzialam ze tylko na dwa dni,to stwierdzil ze nie ma sensu zebym sie meczyla w pociagu bo sie nie oplaca:o

to nie jest kwestia, czy mu zalezy, czy nie... ale jesli koles nie miał kobiety od miesiąca i nie chce miec jej na 2 dni chocby po to, by przez te 2 dni nie wychodzic z łóżka, to 1. jest nałogowym onanistą 2. impotentem 3. przez te 2 dni nie bedzie wychodził z łózka, tylko ze miejsce autorki zajela juz inna

Gość Hajleselasi
Ja jestem z chłopakiem 2 i pół roku, ostatnio się nam psuje troszkę, był przyzwyczajony do tego że to ja wyciągam rękę do zgody, teraz postawiłam na swoim, nie odzywam się wogóle, i co? on się dobija przychodzi i wogóle, widać zaskoczony moją zmianę. Wieć z własnego doświadczenia doradzam obojętność :)

Gość olenkka
Nie no napewno mnie nie nie zdradza,tego to akurat jestem pwena na 100%

"Nie no napewno mnie nie nie zdradza,tego to akurat jestem pwena na 100%" Olenko skarbie - ludzie mieszkaja ze sobą, oboje wracja do domu o normalnych godzinach i siedzą w domu cały czas... a potem okazuje sie, że maja kogos na boku, a Ty wiesz, ze gosc nie zdradza Cie 450 km od Ciebie ? :D

Gość olenkka
Bo mu ufam,jak nikomu na swiecie!! A zreszta to nawet nie mialby mnie kiedy zdradzic;)Pracuje razem z ojcem,ba i to jeszcze w domu maja firme,no i rozmawiam codziennie na skype punktualnie o 22.00.....no to raczej nie mialby kiedy;) no chyba ze ze swoja jakos klientka;)

Gość Hajleselasi
Na moją radę nic nie powiesz? ;)

zdrada nie bierze sie z zaufania, lub jego braku... to po prostu wychodzi... nie dlatego, ze ktos jest zły... tak bywa

Gość dziewczyno
pewna na 100% jest to że umrzemy!!!! Tu już pisało wiele takich pewnych jak Ty... ale rozumiemy ze nie ma sensu Ci tłumaczyć bo Ty wiesz swoje :o

Gość olenkka
Hajleselasi ja juz to dzisiaj w pewnym sposob zastosowalam,ani jednego smsa nie napisalam,ba nawet strzalki nie poscilam.Hehe na poczatku bylo ciezko:D:D ale wytrwalam tak juz 9godz:D i bede trwac do 22 a jak mi powie ze jednak mam nie przyjezdzac to powiem ze ide spac i ze jutro na skype mnie nie bedzie bo wychodze.To bedzie moja mala kara;)

napisze łopatologicznie - normalny facet musi poruchac... miesięczna przerwa to spory dramat... informacja, że przyjezdza do niego zbawcze ciepłe ciałko powinna podziałać jak balsam na rane.. nie podziałała.. mow sobie co chcesz - to nie jest normalne i albo gosc ma problemy, albo rozładowuje sie w innej

Gość Hajleselasi
Właśnie to jest najlepszy sposób, chłopak powoli mięknie jak widzi że mówisz poważnie. :) Ja sie nie odzywałam wiecej niż 9 godzin :P

Gość olenkka
A niech robi co chce byle tylko sam;)

Gość Hajleselasi
To życzę wytrwałości, bo różne myśli i pomysły przychodzą do głowy kiedy telefon milczy. :)