Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GLUPIEGLUPIEGLUPIE

A JUTRO TE GŁUPIE WALENTYKI...

Polecane posty

Gość GLUPIEGLUPIEGLUPIE

NIE LUBIE walentynek. mozliwe ze dlatego, ze nie wierze ze dostane choc jedna walentynke, a moja przyjaciółka 10000... Nie mówcie ze jestem zazdrosna. Bo ciekawe jakbyscie wy się czuli ;/ Ale oprócz tego, nie mam drugiej połowki i dla tego to 'swieto' (:/) jest glupie. nienawidze go, :/:(

Kiedyś kogoś znajdziesz i polubisz:) Mówi się, że zakochani mają święto codziennie-ale czasem dobrze wyrwać się z codzienności ;)

Gość GLUPIEGLUPIEGLUPIE
nie chodze do gimnazjum, pomyłka. :/ eh,nie chce przypominac sobie tamtego roku, ..,

a ja mam ukochanego i tez nie lubie walentynek, glupie swieto, podczas ktorego chca wcisnac ludziom jak nawieksza ilosc czekoladek zapakowanych na czerwono, kwiatkow i maskotek.... i kazdemu co nic nie dostanie uswiadamiaja , ze "przegral zycie". ja mojego chlopaka kocham na codzien i nie musze paradwac z sercem czekoladowym 14 lutego, zeby kogokolwiek o tym przekonac 🌼

Gość na chuuj sie logowac
pewnie, ze chujowe sa walentynki :o czlowiek wyda kasy od chuuja, a kozysci z tego i tak nie bedzie za duzych bede musial sie odpierrdolic jak stroz w Boże Ciało, kupic pierrdolonego kwiatka, ktorego i tak pewnie dziewcyzna wyjeebie do kosza 2 dni pozniej, wydac kasiure na zasrana restoracyjke, no bo w domu przeciez glupio tak siedziec, jej kolezanki pewnie sa gdzies przez gachow zabierane, to i ja do kurrwy nedzy tez bede musial gdzies zabrac:o do tego pewnie bede jej slodzil, no bo gdziezby inaczej, w koncu jest kurrwie swieto zakofanych:o na sama mysl, o zblizajacym sie jutrze dostaje sraczki 🖐️

Gość DOBRE HEHE

Gość mnie wisi to swieto i smieszy
mojego męza tez, nie mamy zamiaru podorzadkowywac sie tłumom i działac na komendę Ale jak kto celebruje, to jego sprawa. W kazdym razie te, ktore nic nie dostana niech sie nie czują zle, kiedys nie bylo walentynek i ludzie zyli.To naprawde nie jest wazne swieto (moim zadaniem) więc dajcie luzu.

Gość SkubanyKoteczek
jutro na kafe bedzie w pizdu topkiów pt" nikt mnie nie kocha, pierdolę walentynki" albo"ile walentynek dostliscie?"

Gość joannnitka
a mi jest to swieto obojetne:) Choc w zasadzie lubie nawet to cale zamieszanie, ladne wystawy w sklepach, jesli ma byc jeden dzien wyjatkowy w roku wiecej to ja nie mam nic przeciwko, w zasadzie nie mam komu rzucac sie z wyznaniami na szyje ale zyczyc wielkiej milosci mozna przeciez wszytskim i mam gdzies czy jest to komunistyczne, czy amerykanskie, czy komercyjne swieto- jak ktos chce to obchodzi- nie to nie:)

mozliwe tez jest ,ze pojawia s ie tematy typu: "moj kot dostal wiecej walentynek niz ja" " nie mam walentynek - czy przegralam zycie"

Gość GLUPIEGLUPIEGLUPIE
kja pewnie tez nic nie dostane, i to mnie troche dobija :( oj...

Gość Mys
no to sie wpisuje:( choc mam chlopaka... :(

Gość GLUPIEGLUPIEGLUPIE
hehe, dobra to zakładamy taki klubik :) wpisuje sie odrazu, ale jutro sie okaze :P (watpie!)

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaatojaaaaaaa
co byscie myslaly gdyby wasz facet napisal wam takiego smsa? - walentynki chyba nie wymagaja prezentow?

ja tez nie przepadam za walentynkami,ale dla niektorych par to dzien w ktym moga byc tylko dla siebie,albo wlasnie wyjsc sobie w jakies wyjatkowe miejsce,czy kupic drobiazg. taka okazja zeby bylo inaczej;)

Gość post z godziny 1813
THE BEST !!! :D:D :classic_cool:

Gość fakkkkkk
a mi zal dupe sciska, bo chociaz walentyny to komercja, i tak chcialabym zeby moj zasrany facet choc raz wpadl na to ze moze warto by mi chociaz jednego zwiedlego habazia podarowac!!! jesli nie bez okazji, to moze chociaz w to zasrane 'swieto'... :/

Hehehe,ja też nie lubię Walentynek pomimo iż mam faceta:-P

Gość help her
up up help her!!!!

ja ich specjalnie nie obchodzę, ale sama swiadomosc, ze takie swieto jest jakos działa kupie ciasto w proszku i zrobie babczeki w kształcie serca:) sama zjem połowe i bedziemy miec walnetyny z głowy:)

a ja je bardzo lubie, bo na codzien nie ma walentynek, ludzie sa daleko, obcy itp:) a nie ze soba jak 14 lutego;)

Pewnie że głupie,bo wymuszone bo właśnie w tym dniu mamy je spedzić cudownie i okazywac sobie miłosć.

o ile wiem podpisuje sie Twoj Walenty lub twoja walentynka :)

ahahaha... dobre z tym świętem :) mój bilans: - faceta: brak - 14.02.2008 : egzamin, najgorszy w sesji -olany na jutro: powód do picia zawsze się znajdzie :P