Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akzi1980

zostałam mamą

Polecane posty

Życzę wam obu dużo zdrowia i nie przejmuj się tymi głupkowatymi wpisami,nigdy nie wiemy na kogo trafimy.

Gość akzi1980
tydzień temu,ale już trochę mam dość bo Frania strasznie obeczana jest...

Gość jhquifgb
akzi1980 masz coreczke która ur.tydz.temu i marnujesz czas przed komputerem ...wspołczuje piorytetow..a nawet jak wszysko masz zrobione,dziecko spi to chyba lepiej byłoby jakbys poezała sobie,odpoczeła a nie "łykała"promieniowanie od monitora i komputera...

Gość babcia Franiapralka Frania
:)

Gość akzi1980
moja mama teraz z nią siedzi bo już się nerwowo wykańczam...a trochę promieni nie zaszkodzi :)

jhquifgb - nastepna ktora \"cos\"boli:(co cie interesuje jak autorka spedza troche wolnego czasu???????

Gość a tobie
jhquifgb - co do tego?

Gość do mantodea
już nie wchodz tak autorca w duupe...bo tydzień temu urodziła to już ma dosyć dziecka i je matce podrzuca...taka z niej kochająca matka?...ty pewnie taka sama jesteś :o

Gość jhquifgb
Mnie to nie obchodzi i nic mnie nie boli,ja po prostu z dobrego serca radzę...

do mantodea - masz pecha nie trafilas ale nie czuje sie w obowiazku zeby ci sie tlumaczyc.Wymysl sobie kolejnego nicka...

ja nie moge skad w was tyle jadu? Kazdy temat zmienia sie w klótnie. Nawet cos co u nikogo nie moze budzic negatywnych emocji- jak porod zdrowego dziecka na kafe spotyka sie z morzem zlośliwych komentarzy. Wy naprawde jestescie matkami? Jakoś nie moge w to uwierzyc, ze kobieta ktora urodzila sama dziecko i dociera do niej co oznacza ciaza porod jakie zagrozenia z soba niesie nie ejst w stanie uśmiechnac sie na wieść ze na świecie pojawil się nowy czlowiek. Gratuluje autorce córeczki i życze zdrowia 🌼

Gość jhquifgb
MaMani ja sama jestem matka i to dorosłego juz dziecka i bardzo GRATULUJE autorce ur.dziecka i zycze Im Wszyskiego Naj,ale ze szczerego serca i z pozycji doswiadczonej matki staram się doradzic autorce,ze komputer to fajna sprawa,ale wypocząć mozna naparwde w inny sposob i to taki który nie wpłynie na zdrowie młodej mamy...

MaMani - co sie dziwisz???w topicu gdzie dziewczyna krwawi i prawdopodobnie poronila tez przeciez zjawily sie CHORE pokraki umyslowe ktore ze szczescia rece zacieraly i dogryzaly autorce to co dopiero jak sie kolejne dziecko rodzi:(smutne to:(

Gość akzi1980
o matko Franka znowu się obudziła i płacze...położyłam ją do łóżeczka w drugim pokoju żeby jej nie słyszeć,już mi głowa pęka od tego beku...a moja mama już poszła...jak się wybeczy to może uśnie

j... nie rozumiem "liczenia sobie czasu spedzonego przed monitorem" to tez jest tu nagminne. ciagle tylko czytam ze ja za duzo siedze, ta za duzo siedzi, tamta za duzo siedzie. Sprawa autorki co robi z wolnym czasem. Moze chce poprostu sie do kogos odezwac.

akzi1980 - nie jestes autorka tego topicu jestes swinia ktorej zal dupe sciska podszywa sie pod autorke zeby sie wyzyc!co za malpa!

Gość akzi1980
o czym ty mówisz?..nie widzę żadnego podszywu..

mantodea 3 glebokie oddechy :) nie wolno sie denerwowac w twoim stanie a juz napewno nie ludźmi ktorzy maja z tego dobra zabawe :) Dla jednych to forum jest miejscem w którym rozmawiaja wymieniaja sie odsiwdaczeniami z innymi itd dla innych to scena teatralna. Mam wrazenie ze niektore czarne nicki to historia zmyślona na potrzeby kafe :) Powiem wam tylko ze wy sie tu marnujecie. z takimi talentami literackimi i fantazja mozna kariere robic a nie marnowac sie na forum :D:D:D:D

Gość jhquifgb
MaMani zrozumiesz kiedyś co chciałam przekazać.

Gość akzi1980
o mała usnęła :)

jh rozumiem co chcialas przekazac bo pamietam ze po porodzie nie moglam sobie na tylku usiasc :P ale uwazam ze nic mi do tego kiedy ktoś coś tu pisze. to jego sprawa.

MaMani - nawet 4 glebokie wdechy wzielam:)ale nie wierze w to ze matka tygodniowego dziecka zamyka sie w pokoju obok zeby nie slyszec \"tego beku\".Faktycznie z taka fantazja to powiesci pisac:)

Gość a ja myślę że
te wszystkie zgryźliwe i złośliwe komentarze piszą te zazdrosne baby, które zakładają topiki pt."może w tym cyklu(64) się uda",bo same nie mogą mieć dzieci i żal im tyłek ściska jak inna matka cieszy sie z narodzenia swojego maleństwa

a ja myślę że - jestem tego na 100% pewna ze zdrowe na umysle to one nie sa:(

a ja watpie zeby ktos kto świadomie mysli o powiekszeniu rodziny wypisywal takie glupoty. Znam kilka dziewczyn ktore starają sie o maluszki. To bardzo mile i sympatyczne dziewczyny. Nie z ich winy maja trudnosci z poczęciem dziecka mimo ze bardzo tego pragną. Myśle ze nie ma powodu zeby łaczyć czyjeś nieszczeście z pustymi oddzywkami na forum .

MaMani - nie zrozumialas mnie.Chore na umysle- mam na mysli \"kobiety\"ktore przychodza na forum tylko po to by komus dowalic zgnoic...