Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriuszka jedna

POŻEGNANIE

Polecane posty

Gość kafeteriuszka jedna

Doszłam do wniosku że musze pożegnac kafeterie na zawsze. Znalazlam lepszy sposób na wylewanie swoich żali. Jak mialam tu swój topik był jak przystań teraz zle sie z tym czuje pisze byle co do niewiadomo kogo.Poznac nikogo nie mam ochoty . Pr\zyjażni i koleżeństwa wystarczy mi juz do konca zycia. Pewnie ciekawi bedziecie jaki to ten nowy sposób wylewania zalów. Pisze pisze piszę piszę i tak na wieki bedę pisac pisac i pisac aż do obrzydzenia.Przynajmniej jak sie nie spodoba to mnie nic nie kopnie ani nie dotnie ani nie skrytykuje moge pisac szczerze do woli co chce ile chce ŻEGNAM NA WIEKI WIEKÓW

Gość to po co je urodziłas
nara !

Gość kafeteriuszka jedna
wiedziałam że w końcu sie odezwą wytrzymałam 15 minut :(

Gość kafeteriuszka jedna
i dlaczego tyle uszczypliwości az tak mnie nie lubicie przeciez jestem tylko nijakim człoweiekiem za szklanym ekranem

Gość kafeteriuszka jedna
no dobraide juz sobie popisze te moje pamiętniki jak zapisze wszystko spale i zaczne od nowa az do obrzydzenia

"przeciez jestem tylko nijakim człowiekiem za szklanym ekranem " ....mysle ze lepiej brzmiec bedzie : jestem tylko czlowiekiem za nijakim szklanym ekranem :)....nijaka moze byc lalka barbi a Ty jestes zywa....na szczescie ;)

Gość kafeteriuszka jedna
teeeeeeeeeee tylko nie tłustą kościstą to już bardziej;) i jak tu wytrzymac bez kafetertii;)