Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukam ...

moja cipka to ja

Polecane posty

Przeciez wszyscy uprawiamy sex,mowimy o nim,fantazjujemy a jak odezwie sie normalna kobieta,dojrzala,pewna siebie i wiedzaca czego chce to rzucaja sie na nia,jak na najgorsza ladacznice.Trzymaj tak.

Nie chyba z kompleksów.. Ale nie przejmuj się i pociągnij dalej ten temat. ciekawe.

Gość KOstaka..1
Utozsamianie sie z cipeczka na dzien dobry prowokuje :D Taka prawda. Wrazenie pustaka ktoy nalezy napelnic:D

Ten temat to się chyba sam pociągnie. Zawsze się znajdzie się ktoś, kto będzie miał coś do powiedzenia. Nie wiem czy to dobrze :O

nie damy rady zbyt dlugo... nawet przez mysl przeszlo mi, czy nie zalozyc nowego tematu, w stylu nie podlegajacym linczowaniu... hmm tematu rzeczywiscie nie przemyslalam

ale mial zaintrygowac... jestem prawdziwa kobieta i lubie to robic... jak wiele innych rzeczy ;)

A dlaczego odzielać osobę od swoją płci?... Można kochać seks, namiętność nie będąc cichidajką..

Tutaj zawsze znajdziesz ktoś aby "dowalić" ale bierz to z uśmiechem, niech to spłynie.

Gość lubie ostry seks
chcialbym cie poznac skad jestes? skoro szukasz kochanka na kafe to zdradz szczegoly moze jakis lew sie znajdzie

No tak, imięi nazwisko, data uradzenia, pesel, adres zamieszkania..

to tylko dla wtajemniczonych ;) zreszta tajemniczosc to tez domena kobiet, majacych cechy dobrej kochanki ;)