Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna madchen

dziwny ksztalt glowki

Polecane posty

a tam i tak zdasz :) a potem bedziesz miała takie długieeee wakacje :D:D:D

no jedynie do wrzesnia czyli prawie normalne:P moj plan jest taki - po maturze pod koniec maja wyprowadzka do niemiec pozniej chce isc do szkoly i sie jezyka poduczyc bo cos cienko u mnie z nim:P pozniej gdzies we wrzesniu czy pazdzierniuk znalezc prace, nawet zwykla w sklepie, bo raz ze bede musiala rozamwiac z ludzmi i latiwje mi bedzie nauka szla a dwa ze to lepsze niz siedzenie w domu, przynajmniej bedzie troche wiecej kasy:) rok chce przeproacowac i we wrzesniu zaczac studium:) mam nadzieje ze mi sie uda:P

mamani moglabys mi pomoc?:) bo chce miec w stopce swoje zdjecie ale nie wiem jak to zrobic:P znaczy weszlam na garnek.pl:P no i wszystko ladnie pieknie ale nie mam maila od nich wiec nie moge konta zalozyc:/:P

fajna to wejdz na www.fotosik.pl tam mozesz dodac zdjęcie bez rejestrowania sie :)

ojej:( kurde to nie wiem czemu:( wiem ze czasami sie wlasnie tak pojawia zaba:/ jeszcze raz sprobuje bo zdjecie mi sie naprawde podoba:D

fajna wejdz na www.fotosik.pl i tam zaladujesz bez problemu :)

ja zmienialam to zdjecie, znaczy zeby tylko dzjecie bylo i nic wiecej tamto wczesniejsze normalnie dzialalo:(

tak gdzie masz zielony napis "dodaj zdjecie klikasz "przeglądaj" wybierasz fotke dajesz "dodaj" a potem wysakuje ci taki okienko o tym ze ejstes niezarejestwowana i tam wybierasz "kontynuuj mimo wszystko" no i sie dodaje potem kopijesz adres i wklejasz na kafe :D:D

pogodzicie sie :) a o co wam poszło? cos powaznego czy glupotka?

ja nie wiem czego chce:( bo on jest moim pierwszym chlopakiem mialam 16lat jak go poznalam i razem ejstesmy, kocham go, on mnie, wszystko ejst cacy ale ja sie boje ze sie ktoregos dnia obudze i pomysle ze cos w zyciu stracilam, ze nie tak moglo wygladac moje zycie wtedy kiedy ja wkraczalam w zycie z chlopakami, itp to wlasnie poznalam jego wydaje mi sie ze to troche za wczesnie na taki powazny zwiazek bardzo bym chciala wiedziec jak to ejst z innym, znaczy chodzi mi ze ejstes ciekawa jakby to moglo byc chce byc z moim caly czas ale ja sobie to tak wyobrazalam ze pozna tego jedynego w wieku np 25lat, a wczesniej to same szalenstwa:( moj chlopak ejst zupelnie inny, nie rozumie dlaczego tak czuje kocham go i to bardzo ale boje sie ze wlasnie ktoregos dnia majac 40lat obudze sie i bede zalowac ze moje zycie sie nie potoczylo inaczej:(

a o co poszlo? o nic:( praktycznie sama doprowadzilam do ''klotni'' powiedzialam mu ze nie chce go ranic, bo ejdnak ranie go myslac w taki sposob on sie troche zlosci na mnie bo mowi zebym go zostawila w cholere i on ebdzie mial spokoj i ja ale ja nie chce go zostawic:(

Gość moj synek mial taki ksztalt
ale po miesiacu juz miał sliczna. Tym bardziej,ze czesto go kladlam na brzuchu. No i juz taka ladna głowka mu została. Malre dzieci maja jeszce miekkie kosci, czesto od lezenia na wznak maja plaska głowke z tylu, potem im sie to zmienia.

ale ta byla wyjatkowo wysoka i dluga bo dziecko lezalo na boku to mozna bylo zobaczyc dlatego tez sie troche ''przerazilam'';)

a z drugiej strony tez nie chce go zostawiac bo wiem ze moze cierpiec przeze mnie:( poza tym ja sie boje ze nikogo sobie nie znajde bo cos cienko z moja samoocena:(